Καταγγελιών συνέχεια σε βάρος του παρουσιαστή του BBC

Νεότερες καταγγελίες σε βάρος του παρουσιαστή του BBC που έχει κατηγορηθεί για πληρωμή ανηλίκου με αντάλλαγμα γυμνές φωτογραφίες δημοσιεύει η Sun

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Νεότερες καταγγελίες σε βάρος του παρουσιαστή του BBC που έχει κατηγορηθεί για πληρωμή ανηλίκου με αντάλλαγμα γυμνές φωτογραφίες δημοσιεύει η Sun.

Η εφημερίδα μεταφέρει την καταγγελία 23χρονου ατόμου πως το Φεβρουάριο του 2021, εν μέσω απαγόρευσης συναθροίσεων εκτός νοικοκυριού λόγω πανδημίας, ο εν λόγω παρουσιαστής ταξίδεψε με τρένα εκτός Λονδίνου για να μεταβεί στο διαμέρισμα του καταγγέλλοντος προσώπου. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών.

Η Sun γράφει πως έχει δει μηνύματα που δείχνουν πως ο παρουσιαστής όντως επισκέφθηκε το διαμέρισμα, αλλά και ότι έστειλε χρήματα στο νεαρό άτομο ζητώντας σε αντάλλαγμα μία φωτογραφία. Επίσης ότι έλαβε πράγματι μία φωτογραφία με ημίγυμνη πόζα.

Η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης καταγγελία άλλου ατόμου, ηλικίας 22 ετών σήμερα, που λέει πως σε ηλικία 17 ετών, τον Οκτώβριο του 2018 λάμβανε ανάρμοστα μηνύματα από τον παρουσιαστή με καρδούλες και emojis με φιλιά. Αποσπάσματα από τα μηνύματα αυτά μάλιστα δημοσιεύονται από την εφημερίδα.

Η γνωριμία τους είχε γίνει μέσω Instagram. Η νεαρή ή ο νεαρός δηλώνει στην εφημερίδα πως εκ των υστέρων αντιλαμβάνεται πως ήταν «ανατριχιαστικό» να λαμβάνει τέτοιου είδους μηνύματα ενώ πήγαινε ακόμα σχολείο.

Η αρχική καταγγελία που είχε αποκαλύψει η Sun προερχόταν από τους γονείς παιδιού που στην ηλικία των 17, πριν από τρία χρόνια, φέρεται να έλαβε 35.000 λίρες από τον παρουσιαστή με αντάλλαγμα άσεμνες φωτογραφίες.

Ακολούθησε δεύτερη καταγγελία, μέσω του BBC News, από άλλο νεαρό άτομο που είχε γνωρίσει τον παρουσιαστή μέσω εφαρμογής γνωριμιών περί αποστολής από εκείνον απειλητικών και υβριστικών μηνυμάτων.

Εν τω μεταξύ, ο Τζέρεμι Βάιν έγινε το πρώτο μεγάλο όνομα του BBC που κάλεσε τον ακόμα μη κατονομασθέντα παρουσιαστή να αποκαλυφθεί, καθώς η υπόθεση έχει «γονατίσει» το BBC.

Πηγή: skai.gr