«Ήταν ένα ανθρώπινο λάθος»: Ο Τζόκοβιτς παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα

Εξηγήσεις για το γεγονός ότι ενώ είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε σε σειρά εκδηλώσεων και μάλιστα χωρίος μάσκα, έδωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς με ανάρτησή του στο Instagram τονίζοντας ότι ήταν ένα «ανθρώπινο λάθος». 

«Ζούμε σε στιγμές πρόκλησης σε μια παγκόσμια πανδημία και  μερικές φορές αυτά τα λάθη μπορούν να συμβούν», υπογράμμισε. 

Όπως είπε προχώρησε σε αυτή την ανάρτηση, καθώς θέλει να αντιμετωπίσει τη συνεχιζόμενη παραπληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητές του και τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις τον Δεκέμβριο, παρά το θετικό αποτέλεσμα στο PCR τεστ μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Εξήγησε ότι παρακολούθησε έναν αγώνα μπάσκετ στο Βελιγράδι στις 14 Δεκεμβρίου, μετά το οποίο ορισμένοι άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί.

Ο κορυφαίος τενίστας είπε ότι, παρά το γεγονός ότι δεν είχε συμπτώματα, έκανε ένα γρήγορο τεστ αντιγόνου στις 16 Δεκεμβρίου, το οποίο ήταν αρνητικό, πριν κάνει τεστ PCR την ίδια ημέρα.

Πρόσθεσε ότι απένειμε βραβεία σε παιδιά σε μια εκδήλωση την επόμενη μέρα, ενώ ήταν ασυμπτωματικός και «αισθανόταν καλά».

«Δεν είχα λάβει την ειδοποίηση για το θετικό αποτέλεσμα PCR παρά μόνο έπειτα από εκείνο το συμβάν (την εκδήλωση στις 17 Δεκεμβρίου)», επισήμανε στην ανάρτησή του. 

Ο σταρ του τένις είπε ότι στις 18 Δεκεμβρίου, προχώρησε σε μια φωτογράφιση και συνέντευξη σε γαλλική εφημερίδα, αλλά ακύρωσε όλες τις άλλες υποχρεώσεις του.

«Ένιωσα υποχρεωμένος να προχωρήσω και να πραγματοποιήσω τη συνέντευξη της L’Equipe, καθώς δεν ήθελα να απογοητεύσω τον δημοσιογράφο, αλλά φρόντισα να αποστασιοποιηθώ κοινωνικά και να φορέσω μάσκα εκτός από τη στιγμή που τραβούσαν τη φωτογραφία μου», κατέληξε ο Τζόκοβιτς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Πηγή: skai.gr