Κλείσιμο

Ιταλία: Νέες καταστροφές από κατολισθήσεις και πλημμύρες στη λίμνη Κόμο όπου ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει τη βίλα του– Φωτό

Σημειώνεται ότι πέρυσι ο Κλούνεϊ είδε τη στάθμη των νερών από τις πλημμύρες να φτάνει μέχρι το μπαλκόνι του στον πρώτο όροφο

Νέες σοβαρές καταστροφές από κατολισθήσεις και πλημμύρες υπέστη η γραφική πόλη της λίμνης Κόμο Laglio, στη βόρεια Ιταλία, όπου έχει την πολυτελή παραθεριστική του κατοικία ο 61χρονος αστέρας του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ. 

Laglio Κόμο



Είναι ενδεικτικό ότι σχεδόν 10 εκατοστά βροχής έπεσαν μέσα σε λίγες ώρες χθες Δευτέρα το βράδυ στο ειδυλλιακό Laglio στις όχθες της εκπληκτικής λίμνης.

Κόμο


Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν κατοίκους που είχαν αποκλειστεί στα σπίτια τους από τις πέτρες και τη λάσπη μετά από σφοδρές κατολισθήσεις. 

Πυροσβέστες επιχειρούν για να απεγκλωβίσουν τους κατοίκους που έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους και να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των βράχων και της λάσπης που μετακινήθηκαν από τις κατολισθήσεις.

Λίμνη Κόμο


Σημειώνεται ότι πέρυσι ο Κλούνεϊ είδε τη στάθμη των νερών από τις πλημμύρες να φτάνει μέχρι το μπαλκόνι του στον πρώτο όροφο. Όμως όπως οι ήρωες των ταινιών του, ο χολιγουντιανός αστέρας, ο οποίος έχει αγοράσει τη βίλα Oleandra του 18ου αιώνα στο Laglio, δεν είχε μείνει τότε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά είχε βοηθήσει τους γείτονές του. 

Κλούνεϊ

Ο δήμαρχος του Laglio Ρομπέρτο Πότσι ανάρτησε πέρυσι φωτογραφία του με τον ηθοποιό στο Facebook εστιάζοντας στην αλληλεγγύη. 
 

Πηγή: skai.gr