Ιταλία: «Καλύτερα ο Μπερλουσκόνι, είμαστε αισιόδοξοι» δηλώνει συνεργάτης του και ο αδελφός του

«Είναι καλύτερα, καλύτερα από πριν» επικοινωνεί, δήλωσε ο πρόεδρος της Mediaset, ο οποίος παρέμεινε στο νοσοκομείο του Μιλάνου για περίπου 20 λεπτά

«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι καλύτερα, είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσαν την Παρασκευή ο πρόεδρος του τηλεοπτικού ομίλου Mediaset, ιδιοκτησίας του μεγιστάνα κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. Ανάλογη εκτίμηση εξέφρασε και ο αδελφός του, Πάολο.
 
«Είναι καλύτερα, καλύτερα από πριν» επικοινωνεί, δήλωσε ο πρόεδρος της Mediaset, ο οποίος παρέμεινε στο νοσοκομείο του Μιλάνου για περίπου 20 λεπτά. 

«Μου είπαν ότι είναι καλά», εξήγησε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι «ναι, υπάρχει αισιοδοξία» για την υγεία του. Σε όσους τον ρώτησαν αν είχε ανταλλάξει κάποιες κουβέντες με τον πρώην πρωθυπουργό, απάντησε: «Απλά ένα αστείο, ξεκουραζόταν».

Ο Πάολο Μπερλουσκόνι έφτασε επίσης στο Σαν Ραφαέλε για να επισκεφθεί τον αδελφό του Σίλβιο. Μπαίνοντας στο νοσοκομείο είπε στους δημοσιογράφους: «Ας δούμε πώς θα πάει σήμερα, είμαστε βέβαιοι (για την ανάκαμψή του)».

O Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνεχίζει να βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, όπου του χορηγείται αντιβιοτική θεραπεία για την αντιμετώπιση πνευμονίας. Παράλληλα έχει ξεκινήσει κύκλο χημειοθεραπείας, εξαιτίας χρόνιας μορφής λευχαιμίας.

«Eίναι μια δύσκολη δοκιμασία, αλλά θα τα καταφέρω και αυτή την φορά. Μπόρεσα πάντα να ξανασταθώ στα πόδια μου, όταν αντιμετώπισα κρίσιμες καταστάσεις», είπε ο Μπερλουσκόνι κατά την διάρκεια τηλεφωνικής του συνομιλίας με τον διευθυντή της εφημερίδας Il Giornale Αουγκούστο Μιντζολίνι.

Πηγή: skai.gr