Ισπανία: Το πτώμα ενός ακέφαλου παιδιού βρέθηκε σε παραλία - Εικάζεται ότι βρισκόταν σε σκάφος μεταναστών

Ο δήμαρχος της Ρόντα ντε Μπέρα Περ Βιρτζίλι ανέφερε στον τοπικό Τύπο ότι το παιδί θα μπορούσε να βρισκόταν σε σκάφος μεταναστών που ανατράπηκε στη Μεσόγειο

Το πτώμα ενός «ακέφαλου» παιδιού βρέθηκε σε παραλία της Ισπανίας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρχές, όπως δημοσιεύει η Daily mail.

Η σορός του παιδιού, που πιστεύεται ότι είναι μεταξύ δύο και τριών ετών, ανακαλύφθηκε στην παραλία νωρίς σήμερα το πρωί σε μια παραλία στο θέρετρο Costa Dorada, Roda de Bará, στην ανατολική ακτή της επαρχίας Tarragona.

Ένας καθαριστής του δήμου βρήκε το ζοφερό εύρημα. Από το σώμα του παιδιού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να λείπουν μέρη του σώματος καθώς και το κεφάλι του. Πιστεύεται ότι έχει ξεβραστεί στην παραλία από τη θάλασσα και είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Αξιωματικοί της Πολιτικής Φρουράς απέκλεισαν την περιοχή και μετέφεραν ντόπιους και παραθεριστές σε άλλες περιοχές της παραλίας προτού ο ανακριτής εγκρίνει την απομάκρυνση της σορού.

Ο δήμαρχος της Ρόντα ντε Μπέρα Περ Βιρτζίλι ανέφερε στον τοπικό Τύπο ότι το παιδί θα μπορούσε να βρισκόταν σε σκάφος μεταναστών που ανατράπηκε στη Μεσόγειο. 

Το δημαρχείο ανέφερε σε tweet: «Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί βρέθηκε η σορός ενός παιδιού δύο έως τριών ετών στην παραλία Costa Dorada. «Η περιοχή είναι αποκλεισμένη και οι αξιωματούχοι περιμένουν τον δικαστή να εξουσιοδοτήσει την απομάκρυνση της σορού. «Ζητάμε από το κοινό να αποφύγει την περιοχή».

Το Roda de Bera απέχει 25 λεπτά με το αυτοκίνητο βόρεια της Tarragona ενώ η Βαρκελώνη λίγο περισσότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο.
Η πόλη, γνωστή χάρη στη ρωμαϊκή αψίδα της, είχε ως κύρια απασχόληση τη γεωργία μέχρι το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα, όταν έγινε σημαντικό τουριστικό σημείο στην Costa Dorada.

Η Πολιτική Φρουρά, η οποία διεξάγει έρευνα, δεν έχει κάνει ακόμη κανένα επίσημο σχόλιο.

Πηγή: skai.gr