ΗΠΑ: Ζευγάρι έπαιξε κορώνα ή γράμματα για το ποιο επίθετο θα κρατήσει μετά το γάμο

ΗΠΑ: Ζευγάρι έπαιξε κορώνα ή γράμματα για το ποιο επίθετο θα κρατήσει μετά το γάμο

Viral έγινε ζευγάρι που έριξε κέρμα γιατί δε μπορούσε να αποφασίσει ποιο επίθετο θα κρατήσει μετά το γάμο. Όπως ανέφεραν στο Insider, η Περλ και ο Κόλιν ρίχνουν συχνά κορώνα ή γράμματα όταν δε μπορούν να αποφασίσουν για κάτι.

Η Περλ και o Κόλιν γνωρίστηκαν όταν δούλευαν στη βιβλιοθήκη του κολεγίου τους. Οι δυο τους έκαναν τις βραδινές βάρδιες της Παρασκευής, που κανείς άλλος δεν ήθελε, και έτσι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να ερωτευτούν.

Τον Νοέμβριο του 2021, ο Κόλιν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και παντρεύτηκαν στις 26 Μαρτίου του 2022.

Ένα από τα θέματα που απασχολούσε το ζευγάρι όμως, ήταν το ποιο επώνυμο θα κρατήσουν. Τόσο η Περλ Λι όσο και ο Κόλιν Χάνσεν είναι τα μόνα μέλη των οικογενειών τους που θα συνέχιζαν τα επίθετά τους στις επόμενες γενιές. Η Περλ μάλιστα, δεν ήταν και πολύ χαρούμενη με την ιδέα να αλλάξει επίθετο γιατί οι μαθητές της την γνώριζαν ως κα. Λι, μέχρι στιγμής.

Στην προσπάθειά τους να αποφασίσουν ποιο επώνυμο θα διαλέξουν, η Περλ άκουσε ένα επεισόδιο του podcast «Freakonomics» στο οποίο κάποιος αστειεύτηκε λέγοντας ότι ευχόταν να είχαν ρίξει νόμισμα για να αποφασιστεί το επώνυμό τους όταν παντρεύτηκαν.

«Η ιδέα μου κόλλησε», παραδέχεται η Περλ. «Μου φάνηκε πολύ αστείο», είπε.

Το αστείο έγινε… πραγματικότητα

Τελικά, αυτό που ξεκίνησε ως αστείο έγινε πραγματικότητα, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να παίξει «κορώνα ή γράμματα» για το επίθετο.

Κατά τη γαμήλια τελετή, λοιπόν, μετά τους όρκους ο άνδρας που τους πάντρεψε γύρισε το νόμισμα προκειμένου να αποφασιστεί το επώνυμο. Ο Κόλιν κέρδισε και έτσι το ζευγάρι έχει, πλέον, το επώνυμο Χάνσεν.

Η στιγμή απαθανατίστηκε και σε βίντεο φίλης του ζευγαριού που έγινε viral στο TikTok.

@diaryofasolotraveler Congrats my friends!!!! ❤️🙈 #weddingtiktok #weddingtraditions #weddingtrends #weddingtok💍 #weddingtiktok2022 #weddingday #friendsgettingmarried #BridgertonScandal #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #UnsealTheMeal ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

Οι Χάνσεν δεν είχαν ιδέα ότι έγιναν viral μέχρι που οι φίλοι τους άρχισαν να τους στέλνουν μηνύματα ενώ βρίσκονταν στο μήνα του μέλιτος.

«Ήταν ειλικρινά τόσο ειρωνικό που ο λόγος για τον οποίο θα κερδίσαμε 15 λεπτά φήμης ήταν μια αναστροφή νομίσματος», είπε η Περλ.

Πηγή: Insider