ΗΠΑ: 33χρονος κατηγορείται για βάναυση κακοποίηση και δολοφονία του 15 μηνών βρέφους της συντρόφου του - Φωτογραφίες

Ο θάνατος του μωρού ήρθε μετά από βαριά κακοποίηση και ακρωτηριασμό των γενετικών του οργάνων

Ο τοξικομανής Τζέικ Ντράμοντ, 33 ετών, κατηγορείται για την δολοφονία του 15 μηνών βρέφους Τζέικομπ Λένον, στις 27 Αυγούστου 2019, αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης με έναν φίλο του. 

Ο θάνατος του μωρού ήρθε μετά από βαριά κακοποίηση και ακρωτηριασμό των γενετικών του οργάνων. 

Η μητέρα του παιδιού, Louise Lennon, 32 ετών, κατηγορείται ότι προκάλεσε ή επέτρεψε το θάνατο του βρέφους.

the baby

Ο 15 μηνών Τζέικομπ βρέθηκε με τεράστιο πρήξιμο και μώλωπες στο πρόσωπό του, με τη μητέρα του να έχει τηλεφωνήσει για βοήθεια, ισχυριζόμενη ότι το βρέφος χτύπησε το κεφάλι του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φαίνεται σα να έπεσε από το κρεβάτι ή κάτι τέτοιο».

the mother

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα μάτια του ήταν τόσο πρησμένα που δεν μπορούσαν να τα ανοίξουν και πως είχε σκούρες μελανιές κάτω από αυτά.

Το βρέφος βρέθηκε νεκρό και διαπιστώθηκε πως έπασχε από καρδιακή ανακοπή, ενώ πέθανε σχεδόν μία ώρα πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το μόλις 15 μηνών μωρό είχε επίσης μώλωπες στο μέτωπό του, στη μία πλευρά των κροτάφων και στα μάγουλά του, ενώ το κρανίο του ήταν «σχεδόν μαλακό σαν σφουγγάρι», όπως γνωστοποίησε ο ιατροδικαστής.

Ταυτόχρονα στο δικαστήριο οι ιατροδικαστές ανέφεραν ότι τα γενετικά του όργανα ήταν πρησμένα και αρκετά τραυματισμένα γεγονός που συνάδει με «ακραία δυνατό τσίμπημα» ή «δάγκωμα», το οποίο η εισαγγελία περιέγραψε ως «σαδιστικό». 

the murderer

Τέλος, σύμφωνα με το δικαστήριο, οι εξετάσεις του βρέφους αποκάλυψαν ποσότητα κοκαΐνης στον οργανισμό του.

Πηγή: skai.gr