Κλείσιμο

ΗΠΑ: Συνελήφθη ένας άντρας για την δολοφονία της 51χρονης μητέρας που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα σε βαλίτσα

Στην σύλληψη ενός άντρα προχώρησαν οι αρχές της Νέας Υόρκης, με την κατηγορία της δολοφονίας για το θάνατο μιας μητέρας δύο παιδιών στο Κουίνς, η οποία δολοφονήθηκε βάναυσα μέσα στο σπίτι της, μαχαιρώθηκε 58 φορές και πετάχτηκε στο δρόμο μέσα σε μια τσάντα,σύμφωνα με πηγές επιβολής του νόμου και την αστυνομία, όπως μεταδίδει το NBC news New York.

Ο Ντέιβιντ Μπονόλα, ένας 44χρονος από το Κουίνς, κατηγορείται μεταξύ άλλων για εγκληματική κατοχή όπλου και τη δολοφονία της 51χρονης Ορσόλια Γκάαλ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Πηγές επιβολής του νόμου λένε ότι εργαζόταν ως μάστορας για την Gaal και ζούσε κοντά της.

Σύμφωνα με πηγές, ο Μπονόλα φέρεται να εμφανίστηκε στο σπίτι της και οι δυο τους να λογομάχησαν, αν και δεν ήταν σαφές πότε ακριβώς συνέβη αυτό ή για ποιον λόγο έγινε ο καβγάς. Στη συνέχεια, ο τεχνίτης φέρεται να τη δολοφόνησε στο υπόγειό της, ανέφεραν οι πηγές.

Πρόσθετες πληροφορίες αναμένονται σε συνέντευξη Τύπου αργότερα την Πέμπτη. Η υπόθεση έχει μπερδέψει τους ερευνητές και όσους γνώριζαν την Γκάαλ

Οι έρευνες είχαν δείξει ότι επικεντρώθηκαν σε ένα άτομο που γνώριζε την Gaal και είχε πρόσβαση στο σπίτι της στο Forest Hills. Αυτό πιθανότατα ισχύει γιατί δεν υπήρχαν ενδείξεις για διάρρηξη στο σπίτι, ανέφεραν πηγές. Ιατροδικαστικά στοιχεία συλλέχθηκαν από το σπίτι της στην οδό Juno.

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης είναι φρικιαστικές, καθώς ανέφεραν ότι η Γκάαλ μαχαιρώθηκε περίπου 58 φορές στο λαιμό, τον κορμό και το αριστερό χέρι. Οι πηγές ανέφεραν επίσης ότι είχε τραύματα στα χέρια της που ήταν πιθανόν από τις προσπάθειές της να αντισταθεί στον δράστη.

Πηγή: skai.gr