Από αιμορραγία πέθανε ο 43χρονος ιδρυτής της CashApp - Αγνόησαν την έκκλησή του για βοήθεια

Τον άφησαν να πεθάνει... ενώ "ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια": Η εφημερίδα San Francisco Standard έχει βίντεο στη διάθεσή της με τις τραγικές τελευταίες στιγμές του Μπομπ Λι, το οποίο δεν δημοσιοποιήθηκε 

Τραγικές ήταν οι τελευταίες στιγμές του 43χρονου ιδρυτή της CashApp, Μπομπ Λι, που δέχθηκε επίθεση με μαχαιριές ενώ βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς όπως φαίνεται, περαστικοί τον άφησαν να πεθάνει. 

Η εφημερίδα San Francisco Standard έχει βίντεο στη διάθεσή της με τις τραγικές τελευταίες στιγμές του Μπομπ Λι, το οποίο όμως δεν δημοσιοποιήθηκε. 

Το βίντεο δείχνει τον ετοιμοθάνατο ιδρυτή της Cash App, να αγνοείται από περαστικούς καθώς εκλιπαρούσε για βοήθεια αφού μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Πριν υποκύψει στα τραύματά του, ο 43χρονος πλησίασε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο που είχε αναμμένα τα φλας για να ζητήσει βοήθεια, σύμφωνα με πλάνα του βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει στη διάθεσή της η San Francisco Standard.

Τα πλάνα δείχνουν τον Λι να σηκώνει τη μπλούζα του για να δείξει στον οδηγό δύο τραύματα από μαχαίρι - αλλά σωριάστηκε στο έδαφος, ενώ το αυτοκίνητο έφευγε.

Ο Λι κάλεσε το 911 (αμερικανικό 100) στις 2:34 π.μ. (τοπική ώρα) και ζήτησε βοήθεια, φωνάζοντας απεγνωσμένα ότι είχε μαχαιρωθεί και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η αστυνομία έφτασε λιγότερο από έξι λεπτά αργότερα, και βρήκε τον Λι αναίσθητο με δύο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο, όπου και πέθανε. Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει συλλήψεις ούτε κατονόμασε ύποπτους για την επίθεση μέχρι το πρωί της Πέμπτης. Δεν έχει επίσης διευκρινιστεί αν η επίθεση ήταν στοχευμένη, ή τυχαία, στο πλαίσιο ενδεχομένως μιας ληστείας.

Σημειώνεται ότι η άγρια επίθεση σημειώθηκε σε προάστιο της πόλης για πιο ευκατάστατους πολίτες, στο οποίο διατηρεί κατοικία και η τέως πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι. 

Πηγή: sfstandard.com