Είδε φως και μπήκε: Στέλεχος γνωστής βιομηχανίας των ΗΠΑ συνελήφθη γιατί μπήκε σε σπίτι άγνωστης και λιποθύμησε 

Η αναφορά της σύλληψης αναφέρει ότι ο 32χρονος γόνος της οικογένειας που διαθέτει την αυτοκρατορία συσκευασίας κρεάτων Tyson βρέθηκε να κοιμάται στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής στο κρεβάτι μιας κοπέλας

Είδες φως και μπήκε… Ο οικονομικός διευθυντής της Tyson Foods, Τζον Τάισον, συνελήφθη επειδή μπήκε στο σπίτι μιας… ξένης, λιποθυμώντας στο κρεβάτι της.

Ο Τζον Τάισον συνελήφθη την Κυριακή για «δημόσια μέθη και καταπάτηση ιδιοκτησίας, αφού μπήκε στο σπίτι μιας… άγνωστης και λιποθύμησε στο κρεβάτι της!

Στην αναφορά της σύλληψης αναφέρεται ότι ο 32χρονος γόνος της οικογένειας που διαθέτει την αυτοκρατορία συσκευασίας κρεάτων Tyson βρέθηκε να κοιμάται στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής στο κρεβάτι μιας κοπέλας που έφτασε στο σπίτι της τη νύχτα, για να ανακαλύψει ότι η εξώπορτά της ήταν προφανώς παραβιασμένη, σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό KNAW Fox 24.

Η νεαρή γυναίκα κάλεσε την αστυνομία για πιθανή διάρρηξη, λέγοντας ότι βρήκε «έναν άνδρα που δεν ήξερε να κοιμάται στο κρεβάτι της», σύμφωνα με την αστυνομία. Όταν έφτασε ένας αστυνομικός, βρήκε τα ρούχα του Τάισον σκορπισμένα στο πάτωμα και τον αναγνώρισε από μια ταυτότητα που βρέθηκε στο πορτοφόλι του.

Σύλληψη


Ο αστυνομικός ξύπνησε τον 32χρονο, ο οποίος κάθισε για λίγο στο κρεβάτι - αλλά δεν απαντούσε στις ερωτήσεις και στη συνέχεια… ξαναξάπλωσε και προσπάθησε να κοιμηθεί, ανέφερε η προκαταρκτική αναφορά της σύλληψης. Ο αστυνομικός δήλωσε η αναπνοή και το σώμα του Τάισον απέπνεε μυρωδιά αλκοολούχων ποτών, και ότι οι κινήσεις του ήταν «νωθρές και ασυντόνιστες». 

Ο Τάισον κρατήθηκε νωρίς την Κυριακή και αφέθηκε ελεύθερος αργότερα το βράδυ, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Ουάσινγκτον του Αρκάνσας. 

Ο 32χρονος ανήκει στην τέταρτη γενιά της οικογένειας που ίδρυσε την εταιρεία, και προοριζόταν για τους ρόλους του διευθύνοντος συμβούλου και του προέδρου - θέσεις που κατείχαν ο πατέρας και ο παππούς του - σύμφωνα με μια αναφορά της Wall Street Journal όταν προήχθη σε CFO.

Προηγουμένως εργάστηκε στην επενδυτική τραπεζική για λογαριασμό της JP Morgan και ως επενδυτής ιδιωτικών κεφαλαίων και επιχειρηματικών κεφαλαίων. Η οικογένεια Τάισον διατηρεί περίπου το 71% των ψήφων στην εταιρεία Tyson Foods. 

Πηγή: nypost.com