ΗΠΑ: Θανατική ποινή για τη γυναίκα που σκότωσε έγκυο για να της πάρει το έμβρυο στο Τέξας

Τον Οκτώβριο του 2020, ένα αποτρόπαιο έγκλημα στη συγκλόνισε την Αμερική. Η Ρενέ Τέηλορ Πάρκερ σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο την Μισέλ Σάιμονς – Χάνκοκ για να της πάρει το αγέννητο μωρό της, στη Νέα Βοστόνη του Τέξας. 

Τον Οκτώβριο του 2020, ένα αποτρόπαιο έγκλημα στη συγκλόνισε την Αμερική. Η Ρενέ Τέηλορ Πάρκερ σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο την Μισέλ Σάιμονς – Χάνκοκ – η οποία ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη – για να της πάρει το αγέννητο μωρό της, στη Νέα Βοστόνη του Τέξας. 

Η 29χρονη σήμερα Πάρκερ σκότωσε με 100 μαχαιριές την 21χρονη Χάνκοκ και της έλιωσε το κεφάλι με σφυρί. 

Στη συνέχεια της άνοιξε την κοιλιά με μαχαίρι, πήρε από μέσα το έμβρυο – ένα κοριτσάκι – έφυγε και άφησε την 21χρονη να ξεψυχήσει μπροστά στα μάτια του 3χρονου παιδιού της, 

Το λίγων ωρών πρόωρο μωράκι πέθανε λίγο αργότερα. 

Η Πάρκερ - αν και δήλωσε αθώα - καταδικάστηκε χθες ομόφωνα από τους ενόρκους του δικαστηρίου της Κομητείας Μπάουντι εις θάνατον. 

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς η  Πάρκερ – προσποιούνταν για μήνες την έγκυο για να μην χάσει τον φίλο της. 

Ήταν ήδη μητέρα δύο παιδιών, αλλά είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση υστερεκτομής, που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να κάνει άλλα παιδιά.

Η Πάρκερ, προσποιήθηκε την έγκυο για σχεδόν 10 μήνες με ψεύτικα υπερηχογραφήματα – ακόμα και πάρτι αποκάλυψης φύλου -  ενώ ταυτόχρονα έψαχνε για θύμα.

Εντόπισε την Χάνκοκ, έγινε φίλη της, και όταν πια δεν μπορούσε να υποδύεται την έγκυο, αποφάσισε να της πάρει το μωρό. 
 

Πηγή: skai.gr