Κλείσιμο

ΗΠΑ: Δολοφονήθηκε σε βενζινάδικό ο 37χρονος πρώην οδηγός της NASCAR Μπόμπι Ιστ

Μαχαιρώθηκε στο στήθος την ώρα που γέμιζε το ρεζερβουάρ του με βενζίνη.

Νεκρός έπεσε ο πρώην οδηγός της NASCAR Μπόμπι Ιστ μετά από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε σε βενζινάδικο του Λος Άντζελες.

Όπως γνωστοποίησαν οι Αρχές του Γουέστμινστερ το αιματηρό περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, όταν ο Μπόμπι Ιστ μαχαιρώθηκε στο στήθος την ώρα που γέμιζε το ρεζερβουάρ του με βενζίνη. Ο ύποπτος για τη δολοφονία, κατά την προσπάθεια σύλληψής του από τις Αρχές ,έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά.

Η αστυνομία λέει ότι ο δράστης που ταυτοποιήθηκε ως Γουίλιαμ Μίλσαπ  δεν είχε κίνητρο για την επίθεση με το μαχαίρι και η έρευνα για τους δύο θανάτους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ποιος ήταν ο Μπόμπι Ιστ

Ο   Μπόμπι Ιστ μόλις 16 ετών το 2001 όταν έγινε ο νεότερος οδηγός που κέρδισε τον μεγάλο αγώνα USAC National Midget. 

Υπήρξε μάλιστα ο οδηγός με τις περισσότερες νίκες κατά τη διάρκεια της σεζόν USAC του 2004 με 15 νίκες μεταξύ των τριών τμημάτων της σειράς. Είχε επίσης δύο τερματισμούς στο top-10 σε 31 αγώνες καριέρας Truck Series

Η NASCAR σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι με «λύπη πληροφορήθηκε τον τραγικό θάνατο του Bobby East». «Εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Μπόμπι, ενός πραγματικού δρομέα», προσθέτει στην ανακοίνωση της η NASCAR.

Πηγή: AP