Πέθανε σε ηλικία 28 ετών ο ηθοποιός- παιδί φαινόμενο του Netflix, Τζακ Νάιτ

Ο 28χρονος Τζακ Νάιτ θεωρούταν ανερχόμενο αστέρι και παιδί φαινόμενο από την οικογένεια του Netflix με την οποία και συνεργαζόταν.

Moυδιασμένο το Hollywood από τον θάνατο του ηθοποιού και συγγραφέα Τζακ Νάιτ σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Σύμφωνα με το Variety ο 28χρονος Stand-up comedian, ηθοποιός και συγγραφέας, ευρύτερα γνωστός για την συμμετοχή του στο "Pause With Sam Jay" αλλά και στην κωμική σειρά "Bust Down, για την οποία είχε εργαστεί και σε επίπεδο συγγραφής πέθανε το βράδυ της Πέμπτης σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του.

Τα αίτια θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Η οικογένειά του, η οποία επιβεβαίωσε την τραγική είδηση, δεν έδωσε στη δημοσιότητα την αιτία του θανάτου ή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε και ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους.

Ο 28χρονος θεωρούταν ανερχόμενο αστέρι και παιδί φαινόμενο από την οικογένεια του Netflix με την οποία και συνεργαζόταν.

Το Comedy Central δήλωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter πως ο Τζακ Νάιτ ήταν ένας πληθωρικός και ειλικρινής κωμικός.

«Θα μας λείψει πάρα πολύ».

Το «Bust Down» και η Universal Television του «Peacock» έκαναν μια κοινή δήλωση στο Hollywood Reporter, στην οποία τόνισαν: «Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατό του. Ήταν ένας λαμπρός κωμικός, οραματιστής και καλλιτέχνης και είμαστε όλοι τυχεροί που ζήσαμε το μεγαλείο του. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα του Τζακ κατά τη διάρκεια αυτής της θλιβερής στιγμής».

Ο κωμικός Έντι Ντέλα Σιέπε αποκάλεσε τον Νάιτ «ένα θαύμα» σε ένα αφιέρωμα ανάρτηση στο Twitter. «Ένα απίστευτο ταλέντο και πάνω από όλα ένας σπουδαίος άνθρωπος» πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: NETFLIX IS A JOKE- YOUTUBE

Πηγή: Variety