ΗΠΑ: 5χρονος δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο του -Του έσκισε το μισό πρόσωπο και δε μπορεί πια να χαμογελάσει

Επίθεση από τον τριών χρονών σκύλο της οικογένειας δέχτηκε ένας 5χρονος από το Μιζούρι των ΗΠΑ, ενώ καθόντουσαν στο κρεβάτι και έβλεπαν μια ταινία της Disney.

Το περιστατικό συνέβη στις 8 Ιανουαρίου και όπως περιέγραψαν οι γονείς, ξαφνικά άκουσαν κραυγές από το δωμάτιο του μικρού.

«Τρέξαμε εκεί και έπρεπε να βγάλουμε την Μάρλεϊ από πάνω του. Δεν σταματούσε, ήταν πραγματικά αγριεμένη», είπε η μητέρα του 5χρονου.

«Ήταν πάνω στον Μπράντλεϊ και δεν μπορούσαμε να τον δούμε. Ο Κρίστοφερ την τράβηξε και ο Μπράντλεϊ ήταν ξαπλωμένος κρατώντας το πρόσωπό του ενωμένο. Του είχε κόψει το μάγουλο, ήταν μια τρελή νύχτα».

Η μητέρα αποκάλυψε ότι η δεξιά πλευρά του προσώπου του Μπράντλεϊ έμεινε κρεμασμένη μετά την άγρια επίθεση από το τρίχρονο σκυλί, ενώ λόγω της ρήξης των συνδέσμων η πλευρά αυτή έχει παραλύσει με αποτέλεσμα ο μικρός να μη μπορεί ούτε να χαμογελάσει.

«Ήταν εντελώς σχισμένο, φαίνονταν τα δόντια του μέσα από το μάγουλό του. Υπήρχε αίμα παντού, πάνω στη Μάρλεϊ και στο κρεβάτι», προσέθεσε η μητέρα.

Η ίδια ανέφερε ότι δεν ξέρει πώς συνέβη η επίθεση καθώς χαρακτήρισε την Μάρλεϊ «την πιο γλυκιά» σκυλίτσα, προσθέτοντας ότι ήταν «τόσο προστατευτική».

Ο 7χρονος υποβλήθηκε σε εγχείρηση τριών ωρών, ενώ σύμφωνα με τη μητέρα του θα χρειαστεί αρκετές ακόμη στο μέλλον. «Χρειάζεται περισσότερες επεμβάσεις γιατί δεν μπορεί να χαμογελάσει. Το στόμα του έμεινε μισό και έτσι έπρεπε να επανασυνδέσουν τις γωνίες του στόματός του. Δεν μπορεί να χαμογελάσει, είναι σαν να έχει παραλύσει η μία πλευρά του προσώπου του, αλλά οι ουλές δεν είναι άσχημες.»

Ο μικρός επέμενε ότι η σκυλίτσα δεν ήθελε να του επιτεθεί, αλλά η οικογένεια αναγκάστηκε να της κάνει ευθανασία.

Ο Μπράντλεϊ έμεινε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο και το κόστος της νοσηλείας του ανέρχεται σε 16.000 δολάρια.

Πηγή: New York Post