Ιερουσαλήμ: Υπέκυψε ένα από τα τρία μέλη του στρατού του Ισραήλ που τραυματίστηκαν σε επίθεση

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέλος του ισραηλινού στρατού υπέκυψε στα πολύ σοβαρά τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια επίθεσης ενόπλου στο σημείο ελέγχου της Σουάφατ», κοντά σε καταυλισμό παλαιστινίων προσφύγων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, ανέφερε σε λακωνικό ανακοινωθέν του το γενικό επιτελείο, χωρίς να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του θανόντα ή της θανούσας

Μέλος του ισραηλινού στρατού υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια επίθεσης χθες Σάββατο το βράδυ στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το ισραηλινό γενικό επιτελείο.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέλος του ισραηλινού στρατού υπέκυψε στα πολύ σοβαρά τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια επίθεσης ενόπλου στο σημείο ελέγχου της Σουάφατ», κοντά σε καταυλισμό παλαιστινίων προσφύγων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, ανέφερε σε λακωνικό ανακοινωθέν του το γενικό επιτελείο, χωρίς να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του θανόντα ή της θανούσας.

Νωρίτερα, υπηρεσία πρώτων βοηθειών είχε κάνει λόγο για δύο βαριά τραυματισμένα μέλη του στρατού, μια στρατιωτίνα που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση κι έναν στρατιώτη σε σοβαρή κατάσταση. Και τα δύο θύματα ήταν γύρω στα 20.

Η αστυνομία έψαχνε ύποπτο με την υποστήριξη ελικοπτέρου και των ειδικών δυνάμεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ