Η Τερέζα Μέι χορεύει ανέμελα τη νύχτα που παραιτήθηκε ο Μπόρις Τζόνσον – Δείτε το video

Η πρώην πρωθυπουργός έδειξε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές χορευτικές κινήσεις της, καθώς χοροπηδούσε μαζί με τον Κρεγκ Ντέιβιντ, που τραγουδούσε την επιτυχία του «Nothing Like This» στο Οξφορντσάιρ

Η Τερέζα Μέι εθεάθη να χορεύει με ενθουσιασμό σε ένα μουσικό φεστιβάλ την ημέρα που ο παλιός της αντίπαλος, Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη 7 Ιουνίου, ότι θα παραιτηθεί από πρωθυπουργός μετά το μπαράζ παραιτήσεων υπουργών, υφυπουργών και συμβούλων του. 

Η πρώην πρωθυπουργός έδειξε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές χορευτικές κινήσεις της, καθώς χοροπηδούσε μαζί με τον Κρεγκ Ντέιβιντ, που τραγουδούσε την επιτυχία του «Nothing Like This» στο Οξφορντσάιρ, όπως γράφει η «Daily Mail». 

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος βοήθησε να εκδιωχθεί η Μέι από την πρωθυπουργία το 2019, ανακοίνωσε τελικά την παραίτησή του χθες, λέγοντας ότι «κανείς δεν είναι απαραίτητος», καθώς επιβεβαίωσε ότι οι βουλευτές του, σαφώς, θέλουν μια αλλαγή.

Και μπορεί η παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον να έφερε μια θλίψη στα πρόσωπα κάποιων οπαδών του, ωστόσο η Τερέζα Μέι εμφανίστηκε πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η 65χρονη Μέι ήταν ντυμένη με ένα φωτεινό πορτοκαλί φόρεμα, δίπλα στον σύζυγό της Φίλιπ, ο οποίος, επίσης, φαινόταν να χορεύει, καθώς χοροπηδούσε στον ρυθμό της μουσικής. 

Το 2018 η Μέι, λόγω της χορευτικής της… δεινότητας, απέκτησε το παρατσούκλι «The Maybot»! Η πρώην πρωθυπουργός φόρεσε σκουλαρίκια και ένα κολιέ από μαργαριτάρια. 

Κάποιοι έχουν προτείνει ότι ακόμη και η ίδια η Μέι θα μπορούσε να επιστρατευτεί ως προσωρινή πρωθυπουργός, προκειμένου να φύγει ο Τζόνσον το συντομότερο δυνατό. Η Μέι γέλασε με αυτούς τους ισχυρισμούς χθες. Είπε: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει υπηρεσιακός πρωθυπουργός, με την έννοια ότι κάποιος άλλος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο».

Πηγή: skai.gr