Κλείσιμο

«Ένιωθα ότι είχα φύγει»- Η Σελένα Γκόμεζ περιγράφει τη μάχη της με τις ψυχικές ασθένειες και συγκλονίζει

«Νομίζω ότι ξεκίνησε όταν ήμουν περίπου 20 ετών» αναφέρει περιγράφοντας πως τα συμπτώματα ήταν πιο έντονα όταν άρχιζε να νυχτώνει.

Η Selena Gomez μιλάει για ακόμη μια φορά ανοικτά για την μάχη τις με τις ψυχικές ασθένειες, τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής, τις σκέψεις αυτοκτονίας και πολλά άλλα σε μια νέα συνέντευξη της στο Rolling Stone.

Η τραγουδίστρια, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της ντοκιμαντέρ "Selena Gomez: My Mind & Me" την Παρασκευή στο Apple TV+, αναφέρει: "Θα είμαι πολύ ανοιχτή με όλους σχετικά με αυτό: Έχω πάει σε τέσσερα κέντρα θεραπείας .

«Νομίζω ότι ξεκίνησε όταν ήμουν περίπου 20 ετών» αναφέρει περιγράφοντας πως τα συμπτώματα ήταν πιο έντονα όταν άρχιζε να νυχτώνει.

Μάλιστα παρατηρεί πως δεν είχε τον πραγματικό έλεγχο όσων της συνέβαιναν, είτε αυτά ήταν πραγματικά υπέροχα είτε πολύ κακά.

Η Gomez συνεχίζει, «Η κρίση ξεκινούσε με την κατάθλιψη, μετά θα πήγαινε στην απομόνωση. Τότε απλώς δεν μπορούσα να κουνηθώ από το κρεβάτι μου. Δεν ήθελα να μου μιλήσει κανείς. Οι φίλοι μου μου έφερναν φαγητό γιατί με αγαπούσαν, αλλά κανείς μας δεν ήξερε τι ήταν. Μερικές φορές περνούσαν εβδομάδες που ήμουν στο κρεβάτι, όπου ακόμη και το περπάτημα στον κάτω όροφο μου έκοβε την ανάσα».

Μιλώντας μάλιστα για τον αυτοκτονικό ιδεασμό, η τραγουδίστρια «Νόμιζα ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν ήμουν εκεί».

Η Gomez εκδήλωση ψύχωση το 2018 και εν συνεχεία διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Οι γιατροί την "φόρτωσαν" αμέσως με διάφορα φάρμακα, αλλά είπε είχαν αρνητική επίδραση πάνω της:

«Απλώς είχα φύγει. Δεν υπήρχε πλέον μέρος του εαυτού μου».

Τελικά η Γκόμεζ συνεργάστηκε με έναν ψυχίατρο που της είπε ότι πολλά από τα φάρμακα που έπαιρνε στην πραγματικότητα δεν χρειάζονταν. Με τη βοήθεια του άρχισε να αποτοξινώνει τον οργανισμό της κόβοντας περιττές αγορές και σταθεροποιήθηκε.

Πηγή: skai.gr