Αυτή είναι η ερωμένη των CEOs – Η ίδια αποκαλύπτει τα «μυστικά»… του επαγγέλματος

Η 45χρονη πηγαίνει σε ιδιωτικές εκθέσεις για συλλογές έργων τέχνης, στον οίκο δημοπρασιών Sotheby's, σε εκθέσεις αυτοκινήτων, ρολογιών και άλλες εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, σύμφωνα με την ίδια

Αυτή η επαγγελματίας ερωμένη δεν ντρέπεται για τη δουλειά της, όπως γράφει η «New York Post». Η Gweneth Lee μοιράστηκε τις συμβουλές της για το πώς να αποκτήσετε και να διατηρήσετε μια παράλληλη σχέση με έναν πλούσιο παντρεμένο άνδρα.

«Τα κανονικά ραντεβού είναι τόσο βαρετά (το να παραπονιέσαι για την οικονομία, τα χρήματα, την υγεία). Στην πραγματικότητα γίνεσαι ψυχολόγος», δήλωσε η ίδια, η οποία μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ ΗΠΑ και Λονδίνου. «Οπότε, γιατί να μην βρούμε έναν πλούσιο άντρα;», αναρωτήθηκε η Λι. 

Η 45χρονη είναι πλούσια από τις δικές της επιχειρήσεις, αλλά εξακολουθεί να απολαμβάνει να περνάει χρόνο με οικονομικά επιτυχημένους άνδρες που θα την κακομάθουν και λίγο. Η Λι αποκάλυψε ότι βρίσκει πολλούς από τους μνηστήρες της μέσω μιας ιστοσελίδας για σχέσεις που ονομάζεται «Illicit Encounters», αλλά συναντά άνδρες και στην πραγματική ζωή.

Η ερωμένη των CEOs αποκαλύπτει τα «μυστικά» του επαγγέλματος

Η 45χρονη πηγαίνει σε ιδιωτικές εκθέσεις για συλλογές έργων τέχνης, στον οίκο δημοπρασιών Sotheby's, σε εκθέσεις αυτοκινήτων, ρολογιών και άλλες εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, σύμφωνα με την ίδια. 

Όσο για το ποιους κυρίους να πλησιάσετε, όπως λέει, έχετε το νου σας στους άνδρες που αγοράζουν, όχι απλώς πηγαίνουν σε αυτές τις εκδηλώσεις. «Αυτοί είναι που έχουν τα μετρητά».

Μπορεί, επίσης, να διακρίνει τους wannabes από τους πραγματικά πλούσιους από τα ρούχα τους.«Μπορείτε να καταλάβετε αν ένας άνδρας είναι πλούσιος από τα ρούχα του. Κάποιος που είναι πραγματικά πλούσιος δεν επιδεικνύεται με μάρκες ρούχων, μάρκες σχεδιαστών», συμβούλευσε. «Οι πραγματικά πλούσιοι άνθρωποι δεν ντύνονται από την κορυφή ως τα νύχια με Gucci». 

Η ερωμένη των CEOs αποκαλύπτει τα «μυστικά» του επαγγέλματος

Εξήγησε, επίσης, ότι είναι προτιμότερο να επιλέγετε έναν άντρα με αυτοπεποίθηση παρά έναν άντρα με… δικαίωμα.

Η ίδια έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι δεν αισθάνεται καμία ενοχή για το πώς μια σχέση θα μπορούσε να επηρεάσει τον γάμο του εραστή της, ειδικά αφού δεν είναι εκείνη που φοράει το δαχτυλίδι στο δάχτυλο.


 

Πηγή: skai.gr