Κλείσιμο

Ουκρανία: Γυναίκες Ρώσων στρατιωτών απαιτούν την επιστροφή των ανδρών τους από τον πόλεμο- Δείτε βίντεο

Οι αγανακτισμένες σύζυγοι προειδοποίησαν εάν οι στρατιωτικοί διοικητές αρνηθούν την επιστροφή των συζύγων τους θα περάσουν στο πεδίο της μάχης για να τους σώσουν οι ίδιες.

Σάλο προκαλούν βίντεο σύζυγων Ρώσων στρατιωτικών που εν εξάλλω ζητούν από υψηλόβαθμους αξιωματούχους να επιστρέψουν οι συζυγοί τους διαφορετικά θα τους «ξεσκίσουν».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ρωσικών μέσων ενημέρωσης, περισσότερες από δώδεκα γυναίκες ταξίδεψαν στη συνοριακή πόλη Valuiki στο Belgorod το βράδυ της Τετάρτης για να ακουστούν τα αιτήματά τους.

Σύμφωνα με τις γυναίκες, οι σύζυγοί τους είχαν σταλεί προηγουμένως στο χωριό Krasnorichenske προς την κατεύθυνση Valuyki στην περιφέρεια Λουχάνσκ και δέχθηκαν σφοδρά πυρά πυροβολικού.

Οι επιζώντες της αντεπίθεσης της Ουκρανίας φέρεται να προσπαθούν να υποχωρήσουν στην ηπειρωτική χώρα, μεταφέροντας τραυματίες στρατιώτες.

Οι αγανακτισμένες σύζυγοι προειδοποίησαν εάν οι στρατιωτικοί διοικητές αρνηθούν την επιστροφή των συζύγων τους - που εξακολουθούν να αγνοούνται - θα περάσουν στο πεδίο της μάχης για να τους σώσουν οι ίδιες.

Το βίντεο των γυναικών που συγκεντρώνονται γύρω από ένα στρατιωτικό φορτηγό κοινοποιήθηκε μέσω του λογαριασμού Telegram @Mobilisationnews την Τετάρτη.

Πηγή: skai.gr