Γυναίκα με όγκο στον εγκέφαλο παντρεύεται τον ίδιο άντρα ξανά και ξανά καθώς κινδυνεύει να χάσει τη μνήμη της – Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία της

Δυστυχώς, πριν από 18 μήνες, το ζευγάρι πληροφορήθηκε ότι ο όγκος της Κέλι εμφανίστηκε ξανά 

Η νύφη Kelly Warnell λάτρεψε τόσο πολύ την ημέρα του γάμου της με θέμα τον κινηματογράφο, που ευχήθηκε να μπορούσε να το ξανακάνει. Έτσι, έκανε μια συμφωνία με τον νέο σύζυγό της, Τζον, ότι κάθε πέντε χρόνια είτε θα χωρίζουν είτε θα ανανεώνουν τους όρκους τους.

Ωστόσο, η συμφωνία απέκτησε νέο νόημα όταν οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε έναν όγκο στον εγκέφαλο, που θα μπορούσε να «σβήσει» τις αναμνήσεις της, όπως γράφει η «Mirror». 

Η 43χρονη υποβλήθηκε σε μια ριψοκίνδυνη εγχείρηση εννέα ωρών, όπου οι χειρουργοί προσπάθησαν να αφαιρέσουν τον όγκο.

Η Κέλι και ο Τζον γιόρτασαν την... επιβίωσή της με μια εντυπωσιακή τελετή στο Λας Βέγκας.

Όπως αναφέρει η Κέλι, «θα παντρευόμουν τον Τζον κάθε μέρα αν μπορούσα, αλλά αυτό δεν είναι πρακτικό. Η ιδέα της ανανέωσης ξεκίνησε ως διασκέδαση, αλλά μετά τη διάγνωση του όγκου αφιέρωσα τη ζωή μου στο να δημιουργήσω όσο το δυνατόν περισσότερες αναμνήσεις, για μένα και για την οικογένειά μου».

Η Κέλι παντρεύτηκε τον Τζον τον Ιούνιο του 2016. Το ζευγάρι σκεφτόταν τον επόμενο γάμο του όταν η 43χρονη έμαθε τα νέα που θα έφερναν τα πάνω-κάτω στη ζωή της. «Μετά από μια εξέταση, οι γιατροί μου είπαν ότι έχω έναν όγκο 4 εκατοστών στον εγκέφαλο. Οι πιθανότητες να επιβιώσω από μια τόσο λεπτή επέμβαση δεν ήταν μεγάλες. Υπήρχε, επίσης, η πιθανότητα να μείνω μόνιμα ανάπηρη ή να χάσω τη μνήμη μου. Σκέφτηκα, ‘’Τι θα συμβεί αν δεν μπορώ να θυμηθώ τις μέρες του γάμου μου;’’». 

Γυναίκα με όγκο στον εγκέφαλο παντρεύεται τον ίδιο άντρα καθώς κινδυνεύει να χάσει τη μνήμη της

Ο Τζον αποκαλύπτει ότι η καρδιά του ράγισε όταν του είπαν ότι η σύζυγός του είχε 50-50 πιθανότητες να επιβιώσει από τη χειρουργική επέμβαση. Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Κέλι μπήκε στο χειρουργείο. 

Όπως λέει χαρακτηριστικά, «ήμουν απόλυτα πεπεισμένη ότι δεν θα τα κατάφερνα, οπότε είχα συμφιλιωθεί με τον κόσμο και αποχαιρέτησα τον Τζον και τα παιδιά. Όταν συνήλθα, η ανακούφιση που έζησα ήταν απερίγραπτη και το σημαντικότερο, δεν είχα απολέσει τη μνήμη μου».  

Ωστόσο, τα πράγμα δεν ήταν εύκολα. Η Κέλι είχε ακόμα μακρύ δρόμο για την ανάρρωση, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

«Είχα υποστεί μόνιμη οπτική βλάβη στο δεξί μου μάτι, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιες μέρες πρέπει να φοράω κάλυμμα. Έπρεπε, επίσης, να χρησιμοποιώ μπαστούνι για 18 μήνες. Η σκέψη να επιβεβαιώσω την αγάπη μου με τον σύζυγό μου ήταν ένα μεγάλο κίνητρο καθώς μάζευα τις δυνάμεις μου και προσπαθούσα να συμβιβαστώ με τα πράγματα. Οι γιατροί ήταν ειλικρινείς και ήξερα ότι υπήρχε πιθανότητα ο όγκος να εμφανιστεί ξανά», προσθέτει η Κέλι. 

Και οι αναμνήσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές… Δυστυχώς, πριν από 18 μήνες, το ζευγάρι πληροφορήθηκε ότι ο όγκος της Κέλι εμφανίστηκε ξανά. «Προς το παρόν είναι πολύ μικρός για να προκαλέσει πρόβλημα», αναφέρει η ίδια. 

Και καταλήγει: «Υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει έτσι, αλλά, αν μεγαλώσει, θα αντιμετωπίσω τις μελλοντικές επεμβάσεις με δύναμη και θετικότητα. Έχω πολλές ακόμα αναμνήσεις να ζήσω με τον Τζον και την οικογένειά μου.

Το ζευγάρι σκέφτεται ήδη την τελετή της 10ης επετείου του το 2026.

Πηγή: skai.gr