Γουίλιαμ και Κέιτ δεν έχουν δει τη σειρά του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix

Το Μπάκιγχαμ θα είναι πάντα πρόθυμο να προστατέψει με οποιονδήποτε τρόπο τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, σύμφωνα με τον Χάρι

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν παρακολουθήσει τη σειρά του Netflix που αποτυπώνει τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, "Harry & Meghan", σύμφωνα με μια βασιλική πηγή που έδωσε πληροφορίες στο «Page Six».

«Το προσωπικό του Γουίλιαμ και της Κέιτ, τους έχουν ενημερώσει για την ύπαρξη της σειράς, αλλά μην περιμένετε το ζευγάρι να καθίσει στο εξοχικό του με ένα μπολ ποπ κορν αγκαλιά για να την παρακολουθήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή.

Γουίλιαμ - Χάρι

Καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς έξι επεισοδίων, ο Χάρι και η Μαρκλ, συζητούν τη διαλυμένη σχέση που έχουν με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ.

Ο Χάρι είχε μια διαμάχη με τον Γουίλιαμ από νωρίς, καθώς εξελισσόταν το ρομαντικό ειδύλλιό του με τη Μαρκλ, και η ρήξη τους έχει βαθύνει από τότε που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020.

Ο Χάρι ισχυρίζεται στο «Harry & Meghan» ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ «ευχαρίστως θα έλεγαν ψέματα» για να «προστατέψουν» τον Γουίλιαμ, τον μελλοντικό βασιλιά, αλλά «ποτέ δεν θα υπερασπίζονταν την αλήθεια» για να βοηθήσουν αυτόν και τη Μαρκλ.

Χάρι - Μέγκαν - Γουίλιαμ - Κέιτ

Ο πρώην στρατιωτικός πιλότος κατηγορεί επίσης τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, ότι παραβίασε μια «συμφωνία» που είχαν, να μην διαρρέουν ποτέ αρνητικές ιστορίες ο ένας για τον άλλον στον Τύπο.

Πηγή: skai.gr