Φρίκη στη Βρετανία: Νεκρόφιλος ομολόγησε 2 δολοφονίες και 99 βιασμούς πτωμάτων

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός 

Ένας ηλεκτρολόγος στη Βρετανία που ομολόγησε ότι δολοφόνησε δύο γυναίκες το 1987 ευθύνεται επίσης για τη σεξουαλική κακοποίηση περίπου 100 πτωμάτων γυναικών σε νοσοκομεία του Κεντ στα οποία εργάζονταν επί χρόνια.

Σε μια υπόθεση που προξενεί σοκ στη βρετανική κοινή γνώμη, ο 67χρονος σήμερα Ντέιβιντ Φούλερ άλλαξε την αρχική του δήλωση κατά τη διάρκεια της δίκης του και παραδέχθηκε τη δολοφονία της 25χρονης Γουέντι Νελ και της 20χρονης Κάρολαϊν Πιρς στην πόλη Τάνμπριτζ Γουέλς.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις στη δίκη, ο Φούλερ κακοποίησε τις σορούς των δύο θυμάτων του αφού τις σκότωσε, ενώ προέβη και στο βιασμό τουλάχιστον 99 πτωμάτων που βρίσκονταν στα νεκροτομεία δύο νοσοκομείων στην ίδια περιοχή στο διάστημα από το 2008 έως το Νοέμβριο του 2020.

Το νεαρότερο θύμα του πιστεύεται ότι ήταν ένα εννιάχρονο κορίτσι, σε μια υπόθεση που περιγράφεται ως η χειρότερη υπόθεση νεκροφιλίας στη χώρα.

Κατά τη σύλληψη του Φούλερ στο σπίτι του, η αστυνομία βρήκε 4 εκατομμύρια φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης, κυρίως από το διαδίκτυο αλλά και φωτογραφίες του ίδιου να κακοποιεί τα θύματά του. Βρέθηκαν επίσης χειρόγραφες σημειώσεις του στις οποίες περιέγραφε ορισμένα από τα πτώματα που είχε κακοποιήσει.

Η αστυνομία του Κεντ έχει ανοίξει ειδική γραμμή επικοινωνίας για συγγενείς θυμάτων που έχουν λόγους να πιστεύουν ότι οι αγαπημένες τους ίσως κακοποιήθηκαν από τον Φούλερ μετά από το θάνατό τους.

Πηγή: skai.gr