Φωτογραφίες: Μαζί με το κορίτσι του ο Μπερλουσκόνι στην κάλπη

Χεράκι χεράκι με την 32χρονη σύντροφό του, Marta Fascina, εμφανίστηκε ο 85χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατά τη διάρκεια των ιταλικών βουλευτικών εκλογών χθες. 

Χεράκι χεράκι με την 32χρονη σύντροφό του, Μάρτα Φασίνα (Marta Fascina), εμφανίστηκε ο 85χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατά τη διάρκεια των ιταλικών βουλευτικών εκλογών χθες. 

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός του κόμματος «Φόρτσα Ιτάλια», πήγε να ψηφίσει μαζί με τη νεαρή, ξανθιά και politically correct ντυμένη Μάρτα, η οποία επίσης είναι βουλευτής του κόμματος και 53 χρόνια νεότερή του. 

Μπερλουσκόνι Μαρτα

Μάλιστα οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση στα φλας των φωτογράφων. 

Μπερλουσκόνι Μαρτα

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2020 και έκτοτε είναι μαζί. Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο παντρεύτηκαν «συμβολικά», σε μία τελετή - προσομοίωση του γάμου χωρίς επίσημα χαρτια, λόγω μιας διαμάχης με τα παιδιά του Μπερλουσκόνι για την περιουσία του, που δεν του επιτρέπει να παντρευτεί κανονικά. 

Μπερλουσκόνι Μαρτα

Η Μάρτα, η οποία φέρεται να έχει τατουάζ στο σώμα της τα αρχικά του SB, γνωρίζει τον πρώην Καβαλιέρε από τότε που η ίδια εργαζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μίλαν και υποστήριξε από την αρχή το πολιτικό κόμμα που ίδρυσε ο Μπερλουσκόνι τη δεκαετία του '90.

Μπερλουσκόνι Μαρτα

Πηγή: skai.gr