«Bye Bye Kemal» και «Bye Bye Love»: Ερντογάν vs Κιλιτσντάρογλου με σλόγκαν από ταινίες και τραγούδια - Βίντεο

Ο Κιλιτσντάρογλου έκανε την αρχή, δηλώνοντας ότι θα πάρει τηλέφωνο στην τουρκική προεδρία και θα λέει «Εγώ, ο Κεμάλ έρχομαι!». Η ατάκα προέρχεται από μια παλιά ταινία, στην οποία ο ήρωας απειλούσε τους μαφιόζους

Κόντρα μεταξύ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έχει ξεσπάσει με «όπλα» συνθήματα από παλιές ταινίες και τραγούδια, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης. 

Ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) έκανε την αρχή, δηλώνοντας ότι θα πάρει τηλέφωνο στην τουρκική προεδρία και θα λέει στους απερχόμενους αξιωματούχους του Ερντογάν «Εγώ, ο Κεμάλ έρχομαι!», ουσιαστικά χρίζοντας εαυτόν υποψήφιο της αντιπολίτευσης για την προεδρία. Η ατάκα προέρχεται από μια παλιά ταινία, στην οποία ο ήρωας απειλούσε τους μαφιόζους (0:38 στο βίντεο).

«Την επόμενη μέρα των εκλογών τα τηλέφωνα θα ηχήσουν με πόνο. Στην άλλη άκρη της γραμμής θα ακούσουν μια φωνή που θα λέει ᾽᾽Εγώ ο Κεμάλ, έρχομαι᾽᾽»  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. 

Η δήλωση του Κιλιτσντάρογλου παρέπεμψε σε σκηνή παλιάς ταινίας του τουρκικού κινηματογράφου

«Παρακαλώ! Εγώ ο Αμπάς»

«Εγώ, ο Κεμάλ... έρχομαι»

«Παρακαλώ»

«Εγώ, ο Κεμάλ... έρχομαι»

«Κι εγώ να του δώσω  το νέο του σύνθημα. ‘’Bye bye Κεμάλ’’. Καλή τύχη, με το καλό να του φανεί χρήσιμο» απάντησε ειρωνικά ο Ερντογάν. 

Ανταπαντώντας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θέλησε να περιπαίξει τον Ερντογάν με ένα απόσπασμα από δημοφιλή τουρκική σειρά, που δείχνει τους πρωταγωνιστές να φεύγουν ηττημένοι, ενώ ακούγεται το γνωστό τραγούδι... «Bye Bye Love».

Πηγή: skai.gr