Επιτελείο Μπάιντεν: Εάν ο Τραμπ δεν δεχθεί ήττα, οι καταπατητές θα συνοδευτούν εκτός Λευκού Οίκου!

Με σκληρά λόγια απάντησε το "στρατόπεδο" του Τζο Μπάιντεν στις πληροφορίες ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πρόκειται να αποδεχθεί την ήττα του στις προεδρικές εκλογές. Σχετική ανακοίνωση σε αυτό το πνεύμα έκανε προ ολίγου το επιτελείο του Τραμπ.

"Όπως είπαμε στις 19 Ιουλίου, ο αμερικανικός λαός θα κρίνει αυτές τις εκλογές. Και η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι απόλυτα ικανή να συνοδεύει τους καταπατητές έξω από τον Λευκό Οίκο", δήλωσε ο εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάιντεν Άντριου Μπέιτς. 

To επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα ανακοίνωση αναφέροντας ότι οι εκτιμήσεις που θέλουν τον Τζο Μπάιντεν νικητή των προεδρικών εκλογών είναι "ψευδείς", και διαμηνύοντας ότι ο Τραμπ πρόκειται να επανεκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

Επί του παρόντος, ο Μπάιντεν προηγείται σε Πενσιλβάνια, Τζόρτζια, Νεβάδα και Αριζόνα. Οι αρχές της Τζόρτζια ανακοίνωσαν επανακαταμέτρηση με τον Μπάιντεν να προηγείται με μόλις περίπου 1.000 ψήφους ενώ απομένουν ακόμη να ενσωματωθούν στο αποτέλεσμα 4.000 ψήφοι.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, στις επόμενες ώρες ο Δημοκρατικός υποψήφιος θα προβεί σε διάγγελμα προς το έθνος. 

 

Πηγή: skai.gr