Επικριτής του Πούτιν σκοτώθηκε μυστηριωδώς – «Έπεσε» από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου ανήμερα των Χριστουγέννων 

Ο Πάβελ Αντόφ βρέθηκε νεκρός ανήμερα των Χριστουγέννων, αφού έπεσε μυστηριωδώς από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Ινδία 

Ο Ρώσος βουλευτής και φιλάνθρωπος Πάβελ Αντόφ, ο οποίος είχε επικρίνει τον πόλεμο του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία, βρέθηκε νεκρός ανήμερα των Χριστουγέννων, αφού έπεσε μυστηριωδώς από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην πόλη  Ραγιαγκάδα της Ινδίας. 

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο πολυεκατομμυριούχος Αντόφ βρισκόταν σε διακοπές στο Hotel Sai International, όπου σε λίγες μέρες θα γιόρταζε τα 66α γενέθλιά του. 

Δύο ημέρες νωρίτερα, ένα άλλος πολιτικός και φίλος του που περνούσαν μαζί τις διακοπές τους στο ίδιο ξενοδοχείο, είχε πεθάνει από «έμφραγμα», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ρώσος πολιτικός και επικριτής του Πούτιν βρέθηκε νεκρός στις 25 Δεκεμβρίου, έχοντας πέσει από παράθυρο ξενοδοχείου στον τρίτο όροφο. «Με την άδεια της οικογένειας, η σορός του αποτεφρώθηκε από τις αρχές» την αμέσως επόμενη ημέρα, χθες, Δευτέρα. 

Όπως δήλωσε ο τοπικός αξιωματούχος της αστυνομίας, Vivekananda Sharma, διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο Πάβελ Αντόφ «αυτοκτόνησε ή αν έπεσε κατά λάθος από την ταράτσα». 

Τον περασμένο Ιούνιο ο Αντόφ είχε επικρίνει τον πόλεμο και τις αεροπορικές επιδρομές στο Κίεβο καθώς η ρωσική «τρομοκρατία» χτυπούσε Ουκρανούς αμάχους.

Σχολιάζοντας  ένα χτύπημα ρωσικού πυραύλου είχε δηλώσει: «Ένα κορίτσι ανασύρθηκε από κάτω από τα ερείπια, ο πατέρας του κοριτσιού είναι νεκρός. Η μητέρα είναι παγιδευμένη κάτω από μια πλάκα και προσπαθούν να την απεγκλωβίσουν με γερανό. Για να πούμε την αλήθεια, αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως τρόμος».
 

Πηγή: skai.gr