Στις 21 Οκτωβρίου η είδηση ενός τραγικού δυστυχήματος έκανε τον γύρο του κόσμου και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Ο λόγος για τον μοιραίο πυροβολισμό που δέχτηκε η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins στα γυρίσματα του "Rust" στο Νέο Μεξικό από τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Άλεκ Μπάλντουιν. Δύο περίπου μήνες μετά και χωρίς να έχουν προκύψει συλλήψεις, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και προσπαθούν να βρουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η Αστυνομία με ένταλμα ζητά να ψάξει το κινητό του 63χρονου ηθοποιού προκειμένου να βρει συζητήσεις που ενδεχομένως να αποκαλύπτουν την αλήθεια και ίσως, να συνδέονται με το τι ακριβώς συνέβη με το όπλο που τελικά είχε αληθινές σφαίρες.

Αυτό που ξαφνιάζει είναι η αρχική άρνηση του ηθοποιού να συνεργαστεί, καθώς και η συζήτηση που είχε με την Hannah Gutierrez-Reed, υπεύθυνη όπλων της παραγωγής, αφού κατά την συνομιλία τους, ο Μπάλντουιν ζητούσε μεγαλύτερο όπλο.

Η Hannah Gutierrez-Reed, πάντως, μιλώντας στους ερευνητές της υπόθεσης τονίζει πως έλεγξε πολλές φορές το όπλο που προκάλεσε τον θάνατο της Halyna Hutchins ενώ ανέφερε πως θεωρούσε ανέφικτο ότι κάποιος στο σετ θα έφερνε αληθινά πυρομαχικά.

Πηγή: Must

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις