Ελβετία: Η βασίλισσα και ο Φίλιππος μαζί στα σύννεφα - Ένας συγκινητικός και θεαματικός φόρος τιμής - Φωτό

Ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε τα σύννεφα σαν ένα φυσικό «καμβά» για να δείξει «τη βασίλισσα καθοδόν προς τον παράδεισο» κρατώντας από το χέρι τον πρίγκιπα Φίλιππο

Ένας Ελβετός καλλιτέχνης πρόβαλε στον ουρανό φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου «μαζί για πάντα» σε έναν συγκινητικό όσο και θεαματικό φόρο τιμής στη μονάρχη.

Ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε τα σύννεφα σαν ένα φυσικό «καμβά» για να δείξει «τη βασίλισσα καθοδόν προς τον παράδεισο» κρατώντας από το χέρι τον πρίγκιπα Φίλιππο πάνω από βουνά στο Lauterbrunnen της Ελβετίας.

Ελισάβετ


Το έργο του Gerry Hofstetter τιτλοφορείται «Ταξιδεύοντας στα αστέρια - Η βασίλισσα της Αγγλίας στον δρόμο προς τον παράδεισο». 

Πριν από τρεις μήνες, κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας, ο Hofstetter πρόβαλλε ανάλογες εικόνες της Ελισάβετ σε γνωστά ελβετικά βουνά σε συνεργασία με τη βρετανική πρεσβεία στη Ζυρίχη.

Ελισάβετ

Να μην επιχειρήσουν να μπουν στην ουρά για το λαϊκό προσκύνημα της βασίλισσας Ελισάβετ για τουλάχιστον τις επόμενες έξι ώρες κάλεσε στο μεταξύ με ανάρτηση στο Twitter τους πολίτες η βρετανική κυβέρνηση λίγα λεπτά πριν από τις 10 πμ (τοπική). Πλέον η ουρά έχει καταλάβει όλη τη διαθέσιμη διαδρομή των άνω των οκτώ χιλιομέτρων από το Westminster Hall όπου εκτίθεται το φέρετρο έως το Πάρκο Σάδαρκ.

Πηγή: skai.gr