Έξαλλος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δεν μπορώ να καταλάβω πια τον αδερφό μου

Απεγνωσμένος και εξαιρετικά θυμωμένος εμφανίζεται ο πρίγκιπας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Ουίλιαμ με τον αδερφό του για την απόφαση του να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά καθήκοντα του. 

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θεωρεί αδιανόητη την συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα με φιλική πηγή του πρίγκιπα Ουίλιαμ που επικαλούνται οι Sunday Times ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου φέρεται να είπε για τον αδερφό του: «Σε όλη μας τη ζωή καταλάβαινα τον αδερφό μου. Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να εκμυστηρεύθηκε στον συγκεκριμένο φίλο ότι είναι πολύ στεναχωρημένος με την κατάσταση αλλά ελπίζει ότι θα έρθει κάποια στιγμή που το ζευγάρι τον Σάσσεξ θα είναι και πάλι στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας. 

Η πρώτη μεγάλη ρήξη στις σχέσεις των δύο αδερφών ήρθε όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να μετακομίσει από το παλάτι του Κένσινγκτον όπου μένει μόνιμα ο αδερφός του και η οικογένεια του. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν εκείνη που ήθελε το ζευγάρι να μετακομίσει στο Ουίνδσορ. «Αρχικά ο Χάρι ήταν εναντιωμένος σε αυτό. Το είδε ως την έναρξη ενός σχίσματος μεταξύ του ίδιου και του αδερφού του και ο Ουίλιαμ ήταν επίσης ανήσυχος», είπε μία πηγή στους Sunday Times. 


 

Πηγή: skai.gr