Φίλοι και συγγενείς «δίνουν στεγνά» τη Μέγκαν

Επιμέλεια: Χαρά Σώτα

Ο πόλεμος κατά της Μέγκαν Μαρκλ, όπως φαίνεται, δεν έχει ξεσπάσει μόνο από τον βρετανικό τύπο, αλλά και από τους οικείους της.

Όλο και περισσότεροι βγαίνουν να μιλήσουν καθημερινά για τη Μέγκαν, με την ευκαιρία της αποχώρησης – βόμβας από το Μπάκινγχαμ. Ο πατέρας της πρώτος από όλους δήλωσε απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της.

Κανένας από τους φίλους της, που ξέρουν τον χαρακτήρα της και τις στρατηγικές που ακολουθεί, δεν ξαφνιάστηκε όταν ανήγγειλε την αποχώρησή της από τα πριγκιπικά καθήκοντα μαζί με τον Χάρι. 

«Το έβλεπα να έρχεται, ήταν θέμα χρόνου», είπε άτομο εμπιστοσύνης της Μέγκαν, σύμφωνα με τη Daily Mail, και προσέθεσε «με τη Μέγκαν πάντα έτσι ήταν, ή θα γίνουν τα πράγματα όπως εκείνη θέλει ή θα φύγει. Πάντα ήταν το επίκεντρο στη σχέση της με το Χάρι, παρόλο που εκείνος έχει τον τίτλο του πρίγκιπα.»

«Τώρα θα μπορεί να θέσει δικούς της κανόνες. Τέλεια για εκείνη. Στη Μέγκαν αρέσει να εξαφανίζεται όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και να παρατηρεί από μακριά τι έχει προκαλέσει. Είμαι σίγουρη ότι ήθελε να γυρίσει στον κύκλο της (στον Καναδά)», συμπλήρωσε.

Κάποιοι άλλοι φίλοι της αποκάλυψαν πως γύρισε στο Λονδίνο χωρίς τον Άρτσι γιατί ήταν πιο εύκολο για εκείνη να παίξει το παιχνίδι του «MEGXIT», με αυτόν τον τρόπο. Η συμπεριφορά της σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων της, πηγάζει από τα βιώματά της και κυρίως από τον χωρισμό των γονιών της.

«Δε νομίζω ότι έχει συνειδητοποιήσει τον αντίκτυπο που θα έχουν οι κινήσεις της. Ειλικρινά πιστεύω ότι δεν την ενδιαφέρει καν, αυτή τη στιγμή», δήλωσε φίλος της. «Τι είναι μία χώρα μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο που θα έχει στα πόδια της; Δεν θα ξαναπατήσει στην Αγγλία, πόσο μάλλον να μείνει, εκτός κι αν νιώθει ότι το αξίζει.»

Μια άλλη παλιά της φίλη ανέφερε ότι το πριγκιπικό παραμύθι που είχε στο μυαλό της δεν εξελίχθηκε όπως το ήθελε. «Νόμιζε ότι μπορεί να ελέγξει τη ζωή της, αλλά ένιωσε περιορισμένη από τους βασιλικούς κανόνες.»

Ενώ ο πόλεμος κατά της Μέγκαν συνεχίζεται, ο πρίγκιπας Χάρι, σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή μεταξύ της συζύγου του και της οικογενειάς του, ώστε να επιλυθεί το θέμα άμεσα.
 

Πηγή: skai.gr