Εφημέριος «πιάστηκε στα πράσα» να φοράει μόνο γυναικεία καλσόν και να συνευρίσκεται ερωτικά με μια ηλεκτρική σκούπα!

Ο «άτακτος» εφημέριος κρίθηκε ένοχος για προσβολή της δημοσίας αιδούς μετά από δίκη στο δικαστήριο του Νορθάμπτον

Ένας «άτακτος» εφημέριος τιμωρήθηκε με πρόστιμο και εγγράφηκε στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών, αφού πιάστηκε σχεδόν γυμνός να συνευρίσκεται ερωτικά με μια ηλεκτρική σκούπα, Χένρι Χούβερ, και φορώντας γυναικεία καλσόν, σύμφωνα με τη «Mirror». 

Ο 74χρονος John Jeffs, από το Νορθχαμπτονσάιρ της Αγγλίας, συνελήφθη από έναν τρομοκρατημένο πιστό, ο οποίος παρακολουθούσε μια ομιλία για το σύνδρομο Asperger στο «The Baptist Centre στο Middleton Cheney» τον Σεπτέμβριο του 2020. Ο Jeffs κρίθηκε ένοχος για προσβολή της δημοσίας αιδούς μετά από δίκη στο δικαστήριο του Νορθάμπτον την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022. 

Ο μάρτυρας διηγήθηκε πως όταν πέρασαν από το γραφείο του είδαν τον εφημέριο, σχεδόν ολόγυμνο, φορώντας μόνο γυναικεία καλσόν. Το δικαστήριο άκουσε ότι «στεκόταν ανάμεσα σε δύο σκούρες καρέκλες, σπρώχνοντας σε έναν Χένρι Χούβερ, δηλαδή μια ηλεκτρική σκούπα».

Στον Τζεφς επιβλήθηκε 18μηνη κοινοτική ποινή και διατάχθηκε να υπογράψει στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών. Διατάχθηκε, επίσης, να καταβάλει 845 λίρες σε δικαστικά έξοδα και 200 λίρες ως αποζημίωση στο θύμα που ήταν μάρτυρας της σεξουαλικής πράξης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε ότι ο εφημέριος ήταν επηρεασμένος από την απώλεια της συζύγου του σε νεαρή ηλικία και ότι ενώ είχε διαβήτη δεν έπαιρνε τα  φάρμακά του και πονούσε πολύ. 

Πηγή: skai.gr