Κλείσιμο

Εφευρέτης και κάτοχος πολλαπλών παγκόσμιων ρεκόρ παρουσιάζει έναν μηχανοκίνητο κάδο απορριμάτων - Δείτε βίντεο

Πρόκειται για τον μόνο κάδο στον κόσμο που φορολογείται

Ο Κέβιν Νικς, 58 ετών, ο οποίος είναι κάτοχος πολλαπλών παγκόσμιων ρεκόρ, έχει μετατρέψει ένα μπλε δοχείο απορριμμάτων σε έναν ιδιαίτερο τρόπο μεταφοράς.


Στην πραγματικότητα, ο κάδος είναι απολύτως άξιος για το δρόμο, αλλά ο κ. Νικς λέει ότι δεν είναι σίγουρος τι θα έκανε η αστυνομία αν τον έβλεπε να κυκλοφορεί έτσι.

Πρόκειται για τον μόνο κάδο στον κόσμο που φορολογείται, ενώ ο 58χρονος λέει ότι αυτή η εφεύρεση είναι η πιο πρόσφατη στη λίστα με τις περίεργες κατασκευές του που περιλαμβάνει ένα κυριολεκτικά κινούμενο εξοχικό, ένα ταχύτατο χλοοκοπτικό, το πιο γρήγορο μηχανοκίνητο ποδήλατο BMX και πολλά άλλα.


Μιλώντας ανοιχτά για το σχέδιο, ο 58χρονος, από το Great Rollright του Oxfordshire, λέει: «Βασίζεται σε ένα σκούτερ κινητικότητας, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος κάδος στον κόσμο που φορολογείται. Έχει ηλεκτρικό μοτέρ γιατί είμαι πολύ πράσινος παρόλο που είναι μπλε», αστειεύτηκε.

«Μπορώ να κυκλοφορήσω στο δρόμο, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι θα έκανε η αστυνομία αν με έβλεπε».

«Είναι αρκετά διασκεδαστικό. Κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν όταν με βλέπουν».


Όταν ρωτήθηκε γιατί προχώρησε σε όλες αυτές τις περίεργες κατασκευές είπε: «Κάντε κάτι διαφορετικό. Πολλοί άνθρωποι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα κάθε μέρα. Εργάζονται και περιμένουν πότε θα βγουν στη σύνταξη για να ηρεμήσουν. Δεν είναι αυτό η ζωή. Η ζωή είναι τώρα. Δεν είναι όταν φτάνεις στα 60, γιατί κοιτάς πίσω και σκέφτεσαι "Ω, έχω αφήσει μία ζωή πίσω μου και δεν έχω κάνει τίποτα"».
 
Πηγή: skai.gr