Μαθητές στη Νυρεμβέργη φόρεσαν φανέλες ελληνικών ομάδων στη μνήμη του Άλκη Καμπάνου

Οι μαθητές και εκπαιδευτικοί της Νυρεμβέργης στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της οπαδικής βίας 

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία συμμετείχαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 1ου δημοτικού σχολείου της Νυρεμβέργης στις δράσεις που είναι αφιερωμένες στη μνήμη του αδικοχαμένου φοιτητή Άλκη Καμπάνου. 

Συγκεκριμένα μαθητές και καθηγητές φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων, για να στηρίξουν τις δράσεις της δομής «Εις το όνομα του Άλκη», με στόχο να αλλάξει το πρόσωπο της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα. 

«Μαθητές & Εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νυρεμβέργης δείχνουν τον δρόμο και συμμετέχουν στις δράσεις της Δομής! Στόχος να βοηθήσουν να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα στην Ελλάδα! Μέλη από όλον κόσμο μας στέλνετε καθημερινά τις φωτογραφίες σας και σας ευχαριστούμε για αυτό! Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Δορυφόρος Μονάχου που στηρίζει τις δράσεις της Δομής» αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βεροίας, τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού.

Το ετήσιο μνημόσυνο τελέστηκε παρουσία της οικογένειας του 19χρονου, η οποία επανέλαβε την ευχή της να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού τους με την καταδίκη των υπευθύνων, αλλά και φίλων και συγγενών, που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στα κοιμητήρια Βεροίας.

Πηγή: skai.gr