Διευθυντής ζωολογικού κήπου θανάτωσε σπάνιες κατσίκες και τις σέρβιρε σε πάρτυ

Ο πρώην διευθυντής σκότωσε τέσσερις από τις κατσίκες του ζωολογικού κήπου και τις μαγείρεψε για ένα συμπόσιο στο τέλος του έτους

Πρώην διευθυντής ζωολογικού κήπου στο Μεξικό θανάτωσε τέσσερις σπάνιες κατσίκες του ζωολογικού κήπου και τις σέρβιρε σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Οι τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ειδικότερα ότι σε έρευνα διαπιστώθηκε πως ορισμένα από τα ζώα του τοπικού ζωολογικού κήπου στη νότια πόλη Chilpancingo φέρεται να είχαν πουληθεί, δοθεί ή φαγωθεί υπό τις εντολές του τότε διευθυντή, Jose Ruben Nava.

Ειδικότερα, μια εκ των πιο εξωφρενικών κατηγοριών σε βάρος του Nava έγινε από τον διευθυντή άγριας ζωής του κρατικού τμήματος περιβάλλοντος,Fernando Ruiz Gutierrez, ο οποίος είπε ότι ο πρώην διευθυντής σκότωσε τέσσερις από τις κατσίκες του ζωολογικού κήπου και τις μαγείρεψε για ένα συμπόσιο στο τέλος του έτους.

"Αυτά τα τέσσερα ζώα θανατώθηκαν και μαγειρεύτηκαν στις εγκαταστάσεις του ζωολογικού κήπου. Έπειτα σερβιρίστηκαν ως φαγητό στο πάρτι του τέλους του έτους", εξήγησε και πρόσθεσε πως εκτός των άλλων αυτό έθεσε σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων που τα έφαγαν επειδή αυτά τα ζώα δεν είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Το κρατικό τμήμα περιβάλλοντος ανέφερε ακόμη ότι μια ζέβρα ανταλλάχθηκε με εργαλεία ενώ ελάφια βοοειδή χαρίστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο Νava, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του στις 12 Ιανουαρίου μετά τον θάνατο ενός ελαφιού στο πάρκο.

Πηγή: skynews