Κλείσιμο

Βίντεο- σοκ: Η στιγμή που μια γυναίκα πέφτει στις ράγες διερχόμενου τρένου

«Δεν ξέρω πώς είμαι ζωντανή» δηλώνει ακόμα σοκαρισμένη, μια κοπέλα από την Αργεντινή η οποία λιποθύμησε και έπεσε στις ράγες από την αποβάθρα ακριβώς τη στιγμή που περνούσε ένα τρένο με μεγάλη ταχύτητα. 

Η νεαρή γυναίκα, που ονομάζεται Καντέλα, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από μια αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού «Ιndependence Station» στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Πλάνα έδειξαν τη νεαρή γυναίκα να τρεκλίζει, και μετά να πέφτει στις ράγες του διερχόμενου τρένου

Οι σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες φοβήθηκαν το χειρότερο, αφού πέφτοντας η κοπέλα εξαφανίστηκε σε ένα κενό ανάμεσα στα δύο βαγόνια. Αφού την ανέσυραν από τις γραμμές του τρένου, την άφησαν να καθίσει στην πλατφόρμα για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε με αμαξίδιο σε ασθενοφόρο που είχαν καλέσει οι επιβάτες.

Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, οι γιατροί την υπέβαλαν σε εξετάσεις και εν συνεχεία της έδωσαν εξιτήριο αφού της είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου.

«Ξαφνικά μου έπεσε η πίεση και λιποθύμησα. Προσπάθησα να προειδοποιήσω τον άνθρωπο που ήταν μπροστά μου, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, ακόμη και τη στιγμή που έπεσα στις ράγες του τρένου. Δεν ξέρω πώς είμαι ακόμα ζωντανή. Εξακολουθώ να προσπαθώ να καταλάβω τι συνέβη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr