Τραγωδία στην Αργεντινή: Ένας νεκρός από τα επεισόδια στο ματς Χιμνάσια – Μπόκα - Βίντεο - Φωτό

Σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, με αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων

Νέα ποδοσφαιρική τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη στην Αργεντινή, λίγες μόνο ημέρες μετά την εκατόμβη σε γήπεδο της Ινδονησίας. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά τα σοβαρά επεισόδια και τις συμπλοκές οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στη Χιμνάσια και την Μπόκα.
 

Πρόκειται για έναν 57χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή κατά της διακομιδή του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σαν Μαρτίν της Λα Πλάτα, λόγω καρδιοαναπνευστικής ανακοπής που υπέστη μετά τη χρήση χημικών από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ole, υπήρξε σύγκρουση μεταξύ οπαδών και αστυνομικών γύρω από το γήπεδο, με αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων τα οποία εξαπλώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. 

Όλα ξεκίνησαν μόλις εννιά λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, από άγνωστη αφορμή. 

Argentina

Στο γήπεδο επικράτησε χάος. Οι παίκτες των δύο ομάδων δυσκολεύονταν να αναπνεύσουν, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στα αποδυτήρια, ενώ ο κόσμος μπήκε στο γήπεδο, έτσι ώστε να αποφευχθεί ένας καταστροφικός συνωστισμός στις κερκίδες, κάτι που απέτρεψε τα χειρότερα. Σημειώνεται ότι στο γήπεδο υπήρχαν και πολλά παιδιά. 

Αργεντινή

Πηγή: skai.gr