ΗΠΑ: Ψάρευε και του ήρθε ένα γιγάντιο ψάρι-αλιγάτορας στο καλάμι- Δείτε βίντεο

Σοκ προκάλεσε στον ψαρά Πέιτον Μούρ, γνωστό από κανάλι αφιερωμένο στο ψάρεμα, το οποίο και διατηρεί στο Youtube, η συνειδητοποιήση πως στο δόλωμα του δεν βρίσκεται ένα οποιοδήποτε μεγάλο ψάρι αλλά ένα τεράστιο ψάρι αλιγάτορας.

Σύμφωνα με τον Moore, είναι το μεγαλύτερο τέτοιο ψάρι που έχει κινηματογραφηθεί ποτέ ζωντανό στη Βόρεια Αμερική, αλλά αυτό δεν αποτελεί επίσημο ρεκόρ, σημειώνεται στην New York Post.

«Όταν με βλέπεις δίπλα σε αυτό το γιγάντιο ψάρι, είναι λίγο πιο εύκολο να πιστέψεις ότι ήταν τόσο μεγάλο», είπε.

Το ψάρεμα είναι μια ασχολία που ο 32χρονος άνδρας από το Σούγκαρ Λαντ του Τέξας, ένα προάστιο του Χιούστον, κάνει κατά καιρούς μεγαλώνοντας. Έγινε πάθος του όταν άρχισε να σκέφτεται τρόπους να διευρύνει την καριέρα του.

Θαυμάζοντας το έργο του ψαρά του Animal Planet, Jeremy Wade, στο "River Monsters", ο Moore άρχισε να μαθαίνει πώς να ψαρεύει πιο αποτελεσματικά και τότε ξεκίνησε το κανάλι του στο YouTube. Πριν από τέσσερα χρόνια, εξελίχθηκε στο ψάρεμα και έτσι βιοπορίζεται πλήρως από αυτό.

Σίγουρα βγήκα εκεί έξω έχοντας στο μυαλό μου να πιάσω ένα μεγάλο ψάρι, αλλά εξεπλάγην με το τί ήρθε στο δόλωμα μου, σχολίασε.

Σε κάθε περίπτωση ο αλιγάτορας στο βίντεο φαίνεται πως δεν τραυματίστηκε και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: skai.gr