Παραμένει υπό κράτηση για άλλον ένα μήνα ο αμφιλεγόμενος influencer, Άντριου Τέιτ

Το δικαστήριο αποφάσισε παράταση της κράτησης του Άντριου Τέιτ, μαζί με εκείνη του αδελφού του Τριστάν και δύο Ρουμάνων υπόπτων, η μία πρώην αστυνομικός

Δικαστήριο στο Βουκουρέστι αποφάσισε να παρατείνει την αστυνομική κράτηση του Άντριου Τέιτ και του αδερφού του, Τρίσταν τουλάχιστον μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου, ενώ η έρευνα για το οργανωμένο έγκλημα συνεχίζεται κατά του πρώην kickboxer και influencer.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο σήμερα Παρασκευή συμφώνησε με αίτημα της υπηρεσίας οργανωμένου εγκλήματος της χώρας, για παράταση της κράτησης του Τέιτ, μαζί με εκείνη του αδελφού του Τριστάν και δύο Ρουμάνων υπόπτων, η μία πρώην αστυνομικός.

Άντριου Τέιτ

Και οι τέσσερις συνελήφθησαν από τους εισαγγελείς στις 29 Δεκεμβρίου ως ύποπτοι για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος για εκμετάλλευση γυναικών και προφυλακίστηκαν για 30 ημέρες. Και οι δύο άνδρες αρνήθηκαν οποιαδήποτε αδικοπραγία.

Ο πρώην kickboxer έχει εκατομμύρια διαδικτυακούς οπαδούς - παρά το γεγονός ότι έχει αποκλειστεί από ιστότοπους όπως το TikTok, το Instagram, το Facebook και το YouTube για σχόλια με μισογύνικο χαρακτήρα. Ο πρώην διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι του Ηνωμένου Βασιλείου «Big Brother», έχει πει πως οι γυναίκες που βιάζονται είναι εν μέρει υπεύθυνες για το βιασμό τους και πως ανήκουν σε άνδρες. Μετακόμισε στο Βουκουρέστι πριν από πέντε χρόνια και συνελήφθη τον περασμένο μήνα μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του.

Πηγή: skai.gr