Ανερχόμενη σταρ του MMA, 21 ετών, έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα - Δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας

Οι επιβάτες του άλλου οχήματος δεν τραυματίστηκαν, ενώ η συντριβή παραμένει υπό διερεύνηση

Ο ερασιτέχνης μαχήτρια του MMA Shalie Lipp, 21 ετών, πέθανε σε δυστύχημα με δύο οχήματα στο Interstate 94 στη Μινεσότα το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με την Περιπολία της Πολιτείας της Μινεσότα. 

Η Lipp ήταν μία από τους δύο επιβάτες που επέβαιναν σε ένα Chevy Malibu του 2015 όταν συγκρούστηκε με ένα Jeep Cherokee του 2017 που μετέφερε τρεις επιβάτες στη Γέφυρα Red River στο Moorhead γύρω στις 11:30 π.μ., σύμφωνα με μια αναφορά σύγκρουσης που έλαβε το Valley News Live.

mma

Η Lipp ήταν το μόνο άτομο στο ατύχημα που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, σύμφωνα με την έκθεση.

Οι επιβάτες του άλλου οχήματος δεν τραυματίστηκαν, ενώ η συντριβή παραμένει υπό διερεύνηση.

Η Lipp ήταν προγραμματισμένο να παλέψει με τη Natalie Gage στο No Mercy 11 , το οποίο θα λάβει χώρα στις 20 Μαΐου στο Kent Freeman Arena στο Detroit Lakes της Μινεσότα.

mma

Ο Τζέρεμι Μπγιόρνμπεργκ, υποστηρικτής του «No Mercy», είπε ότι η Lip είχε μόλις επιστρέψει από μια μηνιαία εκπαίδευση στην Ταϊλάνδη.

«Είχε μια καταπληκτική εργασιακή ηθική και είχε επιστρέψει μόλις λίγες μέρες μετά από έναν μήνα εκπαίδευσης στην Ταϊλάνδη».

«Στα 19 της, άρχισε να πολεμά τους κορυφαίους μαχητές στα Midwest. … Ήταν κάποια που όλοι ήξεραν ότι θα πήγαινε κάπου και θα καταλήξει στο UFC».

mma

Θαυμαστές και υποστηρικτές συνεχίζουν να στέλνουν συλλυπητήρια στα σχόλια των αναρτήσεών της στα social media.

Η Lipp πολέμησε για τελευταία φορά στην Ταϊλάνδη στις 26 Απριλίου 2023, σύμφωνα με το Instagram της.

Πηγή: skai.gr