Αναμένεται να συνεχιστούν για τρίτη ημέρα οι έρευνες για την Μάντλιν ΜακΚαν - Ψάχνουν στη ξηρά με ειδικά σκυλιά

Η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή το βράδυ της Τρίτης φαίνεται πως έχει καθυστερήσει τη δραστηριότητα των Αρχών στην περιοχή

Οι έρευνες στην περιοχή του φράγματος Αράντε, αναμένεται να συνεχιστούν και για τρίτη ημέρα, σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης στο πλαίσιο της προσπάθειας εξιχνίασης της εξαφάνισης της Μάντλιν ΜακΚαν.

Μαντλιν

Από τοι πρωί τα ειδικά εκπαιδευόμενα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο κυρίως τον εντοπισμό του ροζ υφάσματος, από τις ροζ πιτζάμες που φορούσε το βράδυ της εξαφάνισής της το κορίτσι.

Η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή το βράδυ της Τρίτης φαίνεται πως έχει καθυστερήσει τη δραστηριότητα των Αρχών στην περιοχή.

Οι έρευνες επικεντρώνονται προς το παρόν κυρίως στην ακτή καθώς η στάθμη του νερού στο φράγμα είναι σημαντικά χαμηλή λόγω των λιγοστών βροχοπτώσεων τους τελευταίους μήνες. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν έχουν βουτήξει προς το παρόν δύτες αν και βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Μαντλιν

Το έγκριτο πορτογαλικό μέσο ενημέρωσης Expresso ανέφερε σήμερα ότι η επιχείρηση στην περιοχή πραγματοποιείται μετά από μια πληροφορία που δόθηκε από έναν «πολύ αξιόπιστο» πληροφοριοδότη της γερμανικής αστυνομίας.

Μαντλιν

Ο πληροφοριοδότης έδωσε στους ντετέκτιβ «λεπτομέρειες» τις οποίες έλαβαν «πολύ σοβαρά» υπόψη και έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες στην περιοχή. 

Πηγή: skai.gr