Κλείσιμο

'Αλεκ Μπάλντουιν: Αποσύρεται μία από τις κατηγορίες για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

Ο ηθοποιός πλέον δεν είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης.

Οι εισαγγελείς στις ΗΠΑ, απέσυραν την κατηγορία σχετικά με την οπλοφορία, που είχε αρχικά απαγγελθεί κατά του Aλεκ Μπάλντουιν στο περιθώριο της υπόθεσης θανάσιμου τραυματισμού της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς από πυρά που εκτοξεύθηκαν από όπλο που χρησιμοποιούσε ο ηθοποιός κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust.

Ο ηθοποιός πλέον δεν είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης.

Ο Μπάλντουιν μέχρι πρόσφατα κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και ενίσχυση οπλοφορίας ερχόμενος αντιμέτωπος με ενδεχόμενη φυλάκιση πέντε ετών.

Με τα νέα όμως δεδομένα και την απόσυρση της κατηγορίας για την οπλοφορία πλέον πιθανόν να εκτίσει ποινή 18 μηνών με αναβολή.

Παρά τις συνεχόμενες εξελίξεις με την υπόθεση του θανάτου της Χάτσινς, οι παραγωγοί της ταινίας «Rust» προσέλαβαν νέο διευθυντή φωτογραφίας και σχεδιάζουν να ξεκινήσουν εκ νέου τα γυρίσματα την άνοιξη.

«Αν και είναι γλυκόπικρο, είμαι ευγνώμων που μια λαμπρή και αφοσιωμένη νέα ομάδα παραγωγής μαζί με τους ηθοποιούς και το συνεργείο δεσμεύονται να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκινήσαμε εγώ και η Χαλίνα», δήλωσε ο σκηνοθέτης της του Rust για την έναρξη των γυρισμάτων.

Πηγή: ΒΒC