Κλείσιμο

Αξιωματούχος του Πενταγώνου υποστηρίζει: «Η κυβέρνηση κρύβει τα σώματα νεκρών εξωγήινων»

Ειδικός στα UFO πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας υποστηρίζει αυτό που πολλοί λένε αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν

Νέο σάλο έχουν προκαλέσει δηλώσεις Αμερικανού αξιωματούχου, ο οποίος εν ολίγοις υποστηρίζει αυτό που πολλοί λένε αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν – το ότι UFO έχουν πράγματι συντριβεί στη Γη και ότι οι αμερικανικές αρχές κρύβουν τα σώματα των νεκρών εξωγήινων εδώ και δεκαετίες. 

Ο ειδικός στα UFO του Πενταγώνου που λέει ότι οι εξωγήινοι έχουν προσγειωθεί στη Γη... και ισχυρίζεται ότι η αμερικανική κυβέρνηση κρύβει τα σώματά τους. 

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Γκρους (David Grusch), πρώην αξιωματούχο των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ που ηγήθηκε της ανάλυσης μιας υπηρεσίας του Πενταγώνου για τα ανεξήγητα ανώμαλα φαινόμενα (UAP), όπως ονομάζονται τώρα τα UFO, «η κυβέρνηση των ΗΠΑ σίγουρα κρύβει κάτι. Και κάτι πολύ μεγάλο». 

Διαβάστε σχετικά: Εξωγήινοι μπορεί να έχουν επισκεφθεί το ηλιακό μας σύστημα, αναφέρει έκθεση του Πενταγώνου

Ο ειδικός στα UFO πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας, δήλωσε στο The Debrief, γνωστό ιστότοπο για την επιστήμη και την τεχνολογία, ότι απολύτως μυστικά και απόρρητα προγράμματα της κυβέρνηση των ΗΠΑ διαθέτουν «άθικτα και εν μέρει άθικτα» σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης που έχουν ανακτηθεί, αλλά κρατούνται μυστικά για δεκαετίες.

Και φυσικά, «όταν ανακτάς κάτι που είτε έχει προσγειωθεί είτε έχει συντριβεί, μερικές φορές συναντάς και νεκρούς πιλότους», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στους εξωγήινους που επέβαινα στα UFO. 

εξωγηινοι

7η Ιουλίου 1947: Αποχαρακτηρισμένη φωτογραφία από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ – Στον σάκο φημολογείται ότι υπάρχει το πτώμα ενός νεκρού εξωγήινου που το σκάφος του συνετρίβη κοντά στην περιοχή του Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό

Σύμφωνα με τον Γκρους,  η ανάλυση του εξωγήινου υλικού που κατέχουν οι ΗΠΑ έχει χαρακτηριστεί ότι είναι «εξωτικής προέλευσης», που σημαίνει «μη ανθρώπινης νοημοσύνης, είτε εξωγήινης είτε άγνωστης προέλευσης». 

Επίσης, τα αντικείμενα τα οποία έχουν συλλέξει όλες αυτές τις δεκαετίας οι αμερικανικές αρχές, αποτελούνται από «μοναδικές ατομικές διατάξεις και ραδιολογικές υπογραφές».

Ο Νικ Πόουπ, πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας που ερεύνησε UFO για τη βρετανική κυβέρνηση, χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις του Γκρους «πολύ σημαντικές». 

«Είναι ένα πράγμα να υπάρχουν ιστορίες στα ιστολόγια συνωμοσίας και άλλο να αποκαλύπτει την αλήθεια ένας μυημένος» είπε χαρακτηριστικά. 

«Οι αποκαλύψεις του Γκρους, πηγαίνουν την υπόθεση σε άλλο επίπεδο» τόνισε. 

Πηγή: skai.gr