Άγριο περιστατικό στο Μπορντό: Άνδρας επιτέθηκε σε 73χρονη και στην εγγονή της έξω από το σπίτι τους

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα και το κορίτσι να στέκονται στην πόρτα του σπιτιού τους, την ώρα που τις πλησιάζει ένας Αφρικανός.

Σοκ προκαλεί βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην πόλη Μπορντό της Γαλλίας, που δείχνει άνδρα να επιτίθεται σε γυναίκα και την εγγονή της την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι τους.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα και το κορίτσι να στέκονται στην πόρτα του σπιτιού τους, την ώρα που τις πλησιάζει ένας Αφρικανός.

Όταν αυτός πλησιάζει πολύ κοντά τους, εκείνες στρέφονται για να μπουν στο σπίτι τους. Όμως την ώρα που η πόρτα πάει να κλείσει πίσω τους, ο άνδρας βάζει το πόδι του, την κρατάει ανοιχτή και τραβάει ρίχνοντας στο έδαφος τη γυναίκα και το παιδί.

Ακολουθούν βίαια σπρωξίματα του άνδρα, ωστόσο το παιδί καταφέρνει να ξεφύγει και να επιστρέψει στη γιαγιά του.

Όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές ο δράστης της επίθεσης που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Κατά την ίδια ανακοίνωση η 73χρονη μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, χωρίς, όμως, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σύλληψη του άνδρα για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές κατέστη δυνατή χάρη στο βίντεο και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.

Πηγή: skai.gr