Μωρό «τέρας του Λοχ Νες» σε παραλία της Σκωτίας - Φωτογραφίες

Οι εκτιμήσεις των ειδικών για το παράξενο πλάσμα - Πώς περιγράφει η Lindsay Freeman τη στιγμή που βρήκε το μικρό «τέρας»

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media μία γυναίκα από τη Σκωτία, η οποία εντόπισε σε παραλία ένα... μωρό «τέρας του Λοχ Νες».

Η Lindsay Freeman, ανέφερε πως το «μωρό τέρας» έχει ένα κεφάλι, το οποίο συνδέεται με ένα μακρύ λαιμό με το σώμα, όπου βρισκονται 4 άκρα και μία ουρά και θυμίζει κατά πολύ το γνωστό τέρας.

«Περπατούσα στην παραλία εκείνη την ώρα. Μου τράβηξε το μάτι γιατί ήταν τόσο ασυνήθιστη και μεγάλη η μορφή του. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ένα ζώο που είχε ουρά σαν καρχαρία, αλλά και πόδια σαν χελώνα. Επιπλέον είχε μικρά χέρια και ένα πολύ περίεργο κεφάλι. Έμοιαζε με θαλάσσιο τέρας», έγραψε. 

Στην αρχή, αποκάλυψε ότι ζήτησε απόψεις κι από άλλους ανθρώπους για να τη βοηθήσουν να καταλάβει τι θα μπορούσε να είναι αυτο το περίεργο πράγμα που βρήκε ξαφνικά μπροστά της.

«Έστειλα ένα email στην οικογένειά μου πρώτα για να το δουν και όταν δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι είναι, δεν μπορούσα να ησυχάσω ήθελα να μάθω τι ήταν, γιατί δεν είχα συναντήσει ποτέ κάτι τέτοιο».

Παρά το γεγονός ότι το νεκρό μωρό Λοχ Νες βρέθηκαν τον Νοέμβριο, η Lindsay αποφάσισε να δημοσιεύσει τις εικόνες στο διαδίκτυο μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Αυτές ήταν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Lindsay στο διαδίκτυο.

μωρο τερας λοχ νεσ


Και ενώ το Διαδίκτυο δεν μπορούσε να πει με σιγουριά τι ήταν αυτό το περιέργο, ο διευθυντής στο Πρόγραμμα Διερεύνησης Κητοειδών Strandings του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Rob Deaville, αποτύπωσε ακριβώς την άποψη του για το θέμα.

Εκτίμησε ότι επρόκειτο για ένα είδος ελασμοβράγχου, που ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια που περιλαμβάνει καρχαρίες. «Φαίνεται ότι υπάρχουν κουμπώματα δίπλα στην ουρά και μάτια στην κορυφή του κεφαλιού» , είπε ο Rob Deaville.

Η Lindsay πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι ήταν κάποιο είδος παράξενου καρχαρία με πόδια. «Ήταν σίγουρα γλοιώδες σαν ψάρι ή πλάσμα του νερού».

Οι φίλοι και η οικογένεια της Lindsay μάντευαν ότι ήταν ένα σκυλόψαρο, μια χελώνα χωρίς κέλυφος ή το τέρας του Λοχ Νες. Καμία από αυτές τις απαντήσεις δεν φαινόταν ικανοποιητική. Από την άλλη διαδικτυακά, υπήρχαν πολλές προτάσεις όπως σκυλόψαρο, χελώνα, σαλαμάνδρα, σαύρα, θαλάσσιο τέρας, τέρας του Λοχ Νες.

Μόλις δημοσίευσε την απάντηση του Rob Deaville, δέχτηκε πλημμύρα αστείων και σοβαρών απαντήσεων.

Πηγή: skai.gr