Κλείσιμο

Αφγανή πoρνοστάρ αψηφά Ταλιμπάν και θάνατο μετά το σχέδιο δολοφονίας από τους συγγενείς της (pics)

Η κορυφαία, ή μάλλον μοναδική, πορνοστάρ του Αφγανιστάν δεν τρομάζει εύκολα, αψηφά τους Ταλιμπάν και το θάνατο και έχει αναλάβει τα ηνία της ζωής της. Ο λόγος για τη Γιασμίνα Αλί, 28 ετών, η οποία δηλώνει ότι αισθάνεται ενδυναμωμένη από το kinky επάγγελμά της - παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της φέρεται να αποπειράθηκε να τη δολοφονήσει εξαιτίας του. Σε συνέντευξή της στη New York Post, η πορνοστάρ μίλησε για τους κινδύνους που διατρέχει ακολουθώντας την καριέρα της στο πορνό αφού άφησε πίσω της τη θρησκεία και την οικογένειά της. 

Αλλά, όπως δηλώνει, για γυναίκες σαν αυτήν που έχουν καταγγείλει τις σεξουαλικά καταπιεσμένες κουλτούρες για να ανακτήσουν την κυριότητα του σώματός τους, η δουλειά αξίζει τον κόπο – τόσο για την ερωτική ελευθερία όσο και για τις αποδοχές.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by yasmeena (@yasmeena.eu)


«Εξεπλάγην όταν άρχισα να εργάζομαι για πρώτη φορά σε αυτόν τον κλάδο με το πόσο καλά αμείβονται οι γυναίκες σε σύγκριση με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές τους», είπε ο η Αλί στη NY Post. 

«Πολλές φορές οι γυναίκες σε άλλους κλάδους με υψηλότερα προσόντα και εμπειρίες δεν λαμβάνουν τον ίδιο μισθό ή τον ίδιο σεβασμό με τους άνδρες συναδέλφους τους». H Αλί έχει πλέον πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές βίντεο στο Pornhub. Αλλά δεν ήταν όλα ομαλά για τον πρώην μουσουλμάνα, η οποία τώρα κατοικεί στην Ανατολική Ευρώπη από τον κίνδυνο των Ταλιμπάν μέχρι τη διακοπή των δεσμών της με την οικογένειά της. Η Αλί γεννήθηκε στην Καμπούλ το 1993. Μετά από χρόνια ζωής υπό την καταπιεστική κυριαρχία των Ταλιμπάν, μετανάστευσε στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά της στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Σύμφωνα με την Toronto Sun, στον πατέρα της Αλί «δόθηκε άσυλο στο Ηνωμένο Βασίλειο επειδή παρείχε μεταφραστικές υπηρεσίες σε βρετανικά και αμερικανικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια μαχών στη Μέση Ανατολή». Αλλά η 28χρονη δεν βρήκε τη ζωή στη Βρετανία πιο εύκολη, λέγοντας ότι ένιωθε ασφυκτικά μεγαλώνοντας σε ένα αυστηρό μουσουλμανικό περιβάλλον.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by yasmeena (@yasmeena.eu)

Ως έφηβη, απέδρασε από την οικογένειά της και παντρεύτηκε με τον Εβραίο φωτογράφο Ντέιβιντ Κοέν. Απαρνήθηκε τη θρησκεία της, «ξεκλείδωσε» τη σεξουαλική της πλευρά και ξεκίνησε μια kinky καριέρα ως ηθοποιός ερωτικών ταινιών. Το 2020, η Άλι μπήκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά τη σύλληψη του πατέρα της και του ξάδερφού του για φερόμενη σχέδιο για τη δολοφονία της επειδή είχε «ντροπιάσει την οικογένεια» παίζοντας σε πορνό. 

Στο πλαίσιο αυτό, κατηγορεί τους Ταλιμπάν, λέγοντας ότι πιστεύει ότι είναι υποκριτές ως κρυφοί «λάτρεις» του πορνό — και σε ορισμένες περιπτώσεις, όχι και τόσο κρυφοί. «Δεν θα εκπλαγώ [αν βλέπουν πορνό]», είπε για τους Ταλιμπάν. Ωστόσο, περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών και ελέγχουν τη σεξουαλικότητά τους, πρόσθεσε η Αλί. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by yasmeena (@yasmeena.eu)


Όπως είπε στο podcast στο Αφγανιστάν ένιωθε καταπιεσμένη και «είδε ανθρώπους να ξυλοκοπούνται» επειδή αρνούνταν να ακολουθήσουν τις εντολές των Ταλιμπάν. Είπε ότι υπήρχαν συχνά κρούσματα «οικογενειακής βίας» και πρόσθεσε ότι οι ομοφυλόφιλοι στο Αφγανιστάν δεν μπορούν να αποκαλύψουν την πραγματική τους σεξουαλικότητα από φόβο μήπως δολοφονηθούν. Η Αφγανή πορνστάρ πιστεύει ότι «βρίσκεται» στο ραντάρ των Ταλιμπάν, αλλά λέει ότι σίγουρα δεν είναι οι μόνοι Αφγανοί που έχουν πρόβλημα με την επαγγελματική ενασχόλησή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by yasmeena (@yasmeena.eu)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: nypost.com