Κακοκαιρία: Βάρκες βγήκαν στη στεριά - Δένδρα έπεσαν στο δρόμο (Βίντεο και φωτογραφίες)

Εικόνες από όλη την Ελλάδα δείχνουν πως κανένα τμήμα της χώρας δεν ξέφυγε από την κακοκαιρία

Κανένα τμήμα της χώρας δεν φαίνεται να έμεινε ανεπηρέαστο από το κύμα κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ προβλέπονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης.

Στη Λάρισα, η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε την πτώση δέντρου πάνω σε αυτοκίνητο. Γύρω στις 11 το πρωί το δέντρο ξεριζώθηκε από τη βάση του, με αποτέλεσμα την πτώση του σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στο οποίο ευτυχώς δεν βρισκόταν κάποιος.

λαμία

λάρισα

Πηγή φωτογραφίας: onlarissa.gr
 

Στην ανατολική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στις Ράχες, οι ισχυρής εντάσεως άνεμοι είχαν σαν αποτέλεσμα να βγάλουν στη στεριά ιστιοπλοϊκό, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί πολιτών.

ράχες

Πηγή φωτογραφίας: lamiareport.gr

Στο Ηράκλειο, ένας 70χρονος τραυματίστηκς από πτώση δέντρου, σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης, στις 11 περίπου το πρωί. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μαρίνο Παττακό, το δέντρο έπεσε λόγω των ισχυρών ανέμων.

Το μεγάλο δέντρο αποκολλήθηκε από τη ρίζα του, ωστόσο ευτυχώς τα τείχη ανέκοψαν την δύναμη με την οποία έπεσε στο πεζοδρόμιο. Ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, ενώ οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. 

 


Πηγή βίντεο: creta24.gr

Πηγή: skai.gr