Σήμερα Τρίτη βροχές , καταιγίδες , χιόνια στα ορεινά και θυελλώδεις Νοτιάδες. Αύριο Τετάρτη θα επικρατήσουν Βορειοδυτικοί Άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη  Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα το πρωί στη Δυτική Ελλάδα , από το μεσημέρι στην Ανατολική Μακεδονία , τη Θράκη , τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και προς το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί ΄6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Από το απόγευμα στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν και στο Ιόνιο θα γίνουν Βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 13  βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 18 βαθμούς.  

Την Τετάρτη Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο και την Ανατολική και νότια Νησιωτική χώρα.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί  – Βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  

Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Ανατολικά και Νότια ,  και την Παρασκευή κυρίως στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ίσως και παροδική καταιγίδα. Από το απόγευμα οι βροχές  θα σταματήσουν. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  6 με 8 μποφόρ , από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα θαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία θα εξασθενήσουν.   Η θερμοκρασία έως 13  βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr