Παραμένει το κρύο , τα φαινόμενα εξασθενούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σ/Κ , και τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη  Στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Σποράδες, την Εύβοια, στις Κυκλάδες, και  την Κρήτη θα σημειωθούν  τοπικές βροχές ή χιονόνερο ,  χιόνια  στα ορεινά - ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο , της Μαγνησίας, της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς. Στην υπόλοιπη χώρα , λίγη συννεφιά.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν , στο Ιόνιο Ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ , και στο Νότιο Ιόνιο 7 με 8 , στο Αιγαίο Βόρειοι 5 με 7  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ανατολικά και Βόρεια έως 7 με 9  βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 11 με 12 βαθμούς.

Την Παρασκευή Στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά - ημιορεινά αλλά και σε περιοχές στα κεντρικά με χαμηλότερο υψόμετρο. Βαθμιαία , από το μεσημέρι , τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη.  Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο , κυρίως στα Δυτικά και Νότια.  

Το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις Νότιες  Κυκλάδες και την Κρήτη, που την Κυριακή θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ , η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή  άνοδο κυρίως την Κυριακή.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις μέχρι το μεσημέρι , κυρίως στα Βόρεια του Νομού.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 6 βαθμούς , στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά.  Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς  2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 7 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr