Παραμένει το κρύο και οι χιονοπτώσεις στα Ανατολικά και Νότια . Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο το Σ/Κ , και τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Στην Ανατολική Θεσσαλία , στις Σποράδες , την Εύβοια , την Ανατολική Στερεά και τη Βορειοανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι. Στην Ανατολική Πελοπόννησο στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα , λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν , στο Ιόνιο Ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ , και στο Νότιο Ιόνιο βαθμιαία 7 με 8 , στο Αιγαίο Βόρειοι 5 με 7  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ανατολικά και Βόρεια έως 6 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα , έως 9 με 10 βαθμούς.

Την Πέμπτη  Στα ανατολικά ηπειρωτικά , την Εύβοια , στις Κυκλάδες και την Κρήτη ,  θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο  στα πεδινά , και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά αλλά και σε περιοχές της Μαγνησίας, της βόρειας Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς ,  με χαμηλότερο υψόμετρο. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο Βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στο Ιόνιο Ανατολικοί 6 με 8 μποφόρ.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή και κυρίως το Σ/Κ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη και θα σταματήσουν.   

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη Συννεφιά παροδικά αυξημένη με χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις , κατά διαστήματα,  κυρίως στα Βόρεια και Ανατολικά του Νομού. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 6 βαθμούς , στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 6 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr