Σήμερα Πέμπτη λίγες βροχές , η θερμοκρασία σε άνοδο. Την Παρασκευή και Σάββατο τοπικές βροχές. Σε πτώση η θερμοκρασία την Κυριακή.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Ασθενείς τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στα Δυτικά , τα Νότια και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ , και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά μέχρι 6.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα  Βόρεια έως 12 με 13 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 14 με 16 βαθμούς.  

Την Παρασκευή Συννεφιά  με τοπικές βροχές.  Περισσότερες και εντονότερες θα είναι στην Ανατολική και Νότια Νησιωτική χώρα , όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.  Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας χώρας.   Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Ανατολικά και Νότια. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και τα Βόρεια ημιορεινά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση , θα ενισχυθούν οι βοριάδες στο Αιγαίο, και οι βροχές , το χιονόνερο ή το χιόνι στα ορεινά – ημιορεινά θα περιοριστούν στα Ανατολικά Ηπειρωτικά , την Εύβοια , το Αιγαίο και την Κρήτη. Στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε περιοχές με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί  3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr